Hírarchívum - 2007. október

Évente 20 százalékkal erősödik a casual piac

A CGA - Casual Game Association - felmérése az alkalmi, ismertebb nevén a casual játékok piaca rendkívül erős, ráadásként évről-évre erősödik is.

HWSW: Megérkezett az NVIDIA GeForce 8800 GT

Megérkezett az NVIDIA GeForce 8800 GT, amely a vállalat új, felső-középkategóriás grafikus chipje - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Iron Man - az első igazi screenshotok

A Sega ma éjszaka netre eresztette a hamarosan mozikba kerülő Iron Man film alapján készülő játék nexgen verziójának első, igazi screenshotjait.

Aranylemezre került a Crysis

Végre-valahára befejeződtek az idei év leginkább várt PC-s fejlesztésének, a Crysisnak a munkálatai - az FPS startra készen vár a boltokba kerülésig.

Rock Band - a végleges slágerfelhozatal

Közeleg a Rock Band boltokba kerülése, ilyen módon a Harmonix elérkezettnek látta az időt, hogy közzétegye a játékban szereplő dalok teljes listáját.

Februárban kerül boltokba a No More Heroes

A Grasshoppernek végre sikerült kiadót találnia új játékához, a No More Heroeshoz a Rising Star személyében - ilyen módon az anyag februárban megjelenhet.

Digitalizálódnak a játszóterek

Az NRC Piackutató megvizsgálta a gyerekek internetezési szokásait. A kutatás eredményeiből kiderült, hogy már a 6 évnél fiatalabbak is interneteznek.

Nintendo Wii-re is elkészül a Spore

Korábban már szó esett arról, hogy a várva-várt Spore esetleg elkészülhetne konzolokra is, akkor azonban még korántsem volt biztos ez az állítás.

Újabb bizonyíték az Xbox 360 IPTV-re

Régebben már pletykálták, hogy a Microsoft IPTV szolgáltatással kívánja bővíteni az X360 konzol multimédiás tárházát - a projektről most fotók is érkeztek.

A dobozosnál drágábban tölthető le a Jericho

Nagy Codemasters - Valve átverésnek lehetünk tanúi, ugyanis a Jericho-t a dobozos, bolti verziónál nem kevesebb, mint 4000 FT-tal drágábban kínálják Steam letöltésre.