Hírarchívum - 2007. október

Crusaders: Invasion of Constantinople bejelentés

A mai nap folyamán a francia illetőségű Kylotonn fejlesztőgárda bejelentette legújabb játékukat, a Crusaders: Invasion of Constantinople című akció-RPG-t.

HWSW: 30 éves a világ legmegbízhatóbb OS-e

Harminc éves lett az OpenVMS, a világ talán legmegbízhatóbb operációs rendszere - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Warhammer 40.000: Squad Command demó

A THQ ma közzétette a 41. évezredben játszódó, zsebkonzol exkluzív Warhammer 40.000: Squad Command kipróbálható, PSP-s demóját.

Mozifilm készül a The Legend of Spyro-ból

A The Animation Picture Company tegnap bejelentette, hogy megszerezve a The Legend of Spyro jogait, mozifilmet készít a lila sárkány kalandjaiból.

Már tényleges profitot termel az Xbox 360

A rendmondi óriás Games for Windows-ért és Xbox 360-ért felelős Entertainment and Devices üzletága százmilliós hátrányát behozva elkezdett tényleges profitot termelni.

Burnout: Paradise megjelési dátum érkezett

Eme esős pénteki napon bejelentette az Electronic Arts a Criterion Games által fejlesztett next-gen Burnout hivatalos megjelenési dátumát.

Lara Croft novemberben Wii-n is tiszteletét teszi

A PC-re, PS2-re, PSP-re és X360-ra már megjelent Tomb Raider: Anniversary Wii-s átirata novemberben tizenharmadikán kerül a játékboltok polcaira.

Mégis megjelenhet Angliában a Manhunt 2?

Egy jogi kiskapunak köszöhetően van rá esély, hogy megjelenjen az Egyesült Királyságban is a Manhunt 2 - eszerint digitális disztribucióval értékesíthető lenne a játék.

Jesper Kyd dolgozik a Kane & Lynch zenéjén

A számos bezsebelt díjra való tekintettel az IO Interactive ismét Jesper Kyd-ot kérte fel, hogy készítse el új, novemberben érkező akciójátékuk zenei aláfestését.

Jericho - bemutatkozik Devin Ross kapitány

Új videó érkezett a frissen boltokba került Clive Barker's Jerichóról: a filmben a főszereplőről, Ross kapitányról tudhattok meg mindent.