Hírarchívum - 2007. október

Mozgásban a PC-s Gears of War

Két új, ingame jelenetekkel teli videó érkezett az Xbox 360-on már hatalmas sikert aratott Gears of War hamarosan megjelenő számítógépes változatáról.

Csak jövőre lesz IPTV az Xbox 360 konzolon

Pár nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy egy Microsoft szervíz hibájából kiszivárgott az Xbox 360 IPTV készülte. Gates szerint a szolgáltatás csak jövőre indul el.

Már készül a Knights of the Old Republic MMO?

Újabb pletykák érkeztek a Star Wars: Knights of the Old Republic MMO készültéről. A szóbeszédnek ezúttal egy LucasArts - Bioware szerződés adott szárnyat.

Elkészült a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3

A Spike büszkén jelenti, hogy befejeződtek a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 fejlesztési munkálatai, a játék még karácsony előtt megjelenhet!

HWSW: Az Apple PC-i a legmegbízhatóbbak

A nagy PC-gyártók termékei közül az Apple termékei a legmegbízhatóbbak - tudta meg Nagytestvérünk, a HWSW egy amerikai felmérésből.

A God of War II elnyerte a BAFTA díjait

A God of War II idén elnyerte a legjobb történet és karakterért, valamint a legjobb technikai teljesítményért járó díjat a Brit Akadémiától.

Újabb Army of Two kedvcsináló a színpadon

Vadi új trailer érkezett az Electronic Arts új - saját - fejlesztéséről, a kooperatív játékot előtérbe helyező PS3-as és X360-as Army of Two-ról.

Dawn of War: Soulstorm látnivalók érkeztek

Nyolc új kép és egy trailer érkezett a Warhammer 40000: Dawn of War legújabb adalékáról, a Soulstormról - a kiegészítő a tavasszal kerül boltokba.

Már készül az új Resident Evil mozi

A Capcom bejelentette, hogy készül az új Resident Evil film: az új mozi nem az eddig bemutaktkozott sorozat folytatása lesz, hanem egy önálló animációs alkotás.

Bemutatkozik a Great Battles of Middle Ages

A History Channel előző stratégiája, a Great Battles of Rome sikerére való tekintettel a Slitherine folytatást fejleszt, amely ezúttal a középkorban fog játszódni.