Hírarchívum - 2007. október

Még mindig töretlen a Nintendo sikere

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy az Xbox 360 behozva veszteségét belépett a tényleges profitot hozó termékek közé. Most lássuk a Sony és a Nintendo helyzetét.

HWSW: Az Intel első 45 nm-es CPU-ja (teszt)

Nagytestvérünk, a HWSW még az új AMD Phenom CPU-k megérkezése előtt vallatóra fogta a világ első 45 nm-es, négymagos processzorát, a Core 2 Extreme QX9650-et.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Elkészült a Bladestorm: Hundred Years War

A KOEI bejelentette, hogy elkészült új akciójátéka, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező a Bladestorm: Hundred Years War - megjelenés novemberben elején.

Hét éves a PlayStation 2

Bár hivatalosan még csak Amerikában, de betöltötte hetedik életévét a második generációs PlayStation: pontosan hét éve már annak, hogy boltokba került a gép.

Itt az első Dead Space videó!

Amerikai idő szerint ma éjjel láthatták a külföldi nézők a Dead Space legelső trailerét, a Spike TV jóvoltából. Mostantól már itt nálunk is megtekinthetitek az új videót!

Kioszották az Arany Joystick díjakat tegnap

Tegnap hatalmas buli volt a londoni Hilton szállodában: huszonötödszörre is megtörtént a Golden Joystick díjak átadása egy díszes ceremónia keretében.

Megérkezett a Crysis kipróbálható demója

Az Electronic Arts igéretéhez hűen ma éjszaka netnek eresztette a világhíres Crysis kipróbálható, PC-s, single player demóját. A program mérete 1,7 GB lett.

Mindjárt itt a Crysis demo változata!

Igen jól olvastátok a fentieket! Hamarosan elérhetővé válik az év egyik legnagyobb durranásának ígérkező Crysis című FPS kipróbálható változata!