Hírarchívum - 2007. november

Ghostbusters - megtörtént a hivatalos bejelentés

Az idő előtt kiszivárgott információk megerősítést nyertek, a Vivendi hivatalosan is bejelentette a PC-re, PS2-re, PS3-ra, X360-ra, Wii-re és DS-re készülő Ghostbusterst.

Játék készül az új Terminator mozi alapján

Victor Kubicek, Derek Anderson, és az ex-Disneys Peter Levin új játékfejlesztő cége, a Halcyon ma bejelentette első játékát, a Terminator Salvation-t.

Friss demók, videók és trailerek a PSN-en

A playstation Network az utóbbi napokban nem kevesebb, mint 2 új demóval, 11 új játék videóval, és 3 filmes trailerrel bővült. A demók egyike a Blazing Angels 2!

Újabb jópofa Pain videó érkezett

A Sony tegnap újabb videót adott ki a nem régiben bejelentett Pain-ből - a játék lényege, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzunk szerencsétlen főhősünknek.

HWSW: Jobb videót kínál a legújabb Skype

Egy rövid bétatesztelést követően megjelent a közkedvelt internetes kommunikációs szoftver, a Skype legújabb windowsos kliense - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Assasins Creed - PS3-on vagy X360-on a szebb?

Egy roppant érdekes kis videó érkezett az Assasins Creed-ből. A GT csapata a játék grafikáját muttatja be PlayStation 3, illetve Xbox 360-on játszva.

Itt a Timeshift PC-s multiplayer demója

Megérkezett PC-re is a TimeShift akciójáték multiplayer demója. A progiban a többek közt a szokásos Deathmatch és Capture the Flag mód is megtalálható.

Már készül a Loki első kiegészítése

A francia Cyanide Studio egy rövidke körlevélen keresztül tájékoztatta a sajtót készülő játékaikról, új projektjeikről és álláshírdetéseikről.

Elkészült a még vékonyabb Nintendo DS?

A Pacific Crest Securities elemzője, Evan Wilson megbízható forrásból tudja, hogy az újradizájnolt Nintendo DS már elkészült - a kérdés, hogy mikor jelenik meg?

Felélesztené régi címeit az Interplay

Úgy tűnik, a feltámadt Interplay nem csupán a Fallout Online-nal együtt képzeli el jövőjét: számos régi címének felélesztésén is gondolkodik.