Hírarchívum - 2007. december

The Club demó érkezett PlayStation 3-ra

Mint azt már jól megszokhattuk, a PlayStation Store minden hét csütörtökén frissül: a tegnap épp a The Club kipróbálható változata vált elérhetővé.

Sam & Max karácsonya magyar felirattal

Technikai okokból kissé megkésve, de örömmel számolhatunk be a magyarul feliratozott Sam & Max karácsonyi videó elkészültéről.

Manga készül a Hellgate: London alapján

Márciusban közel kétszázoldalas manga képregény kerül kiadásra először Japánban a Flagship Studios nemrégiben megjelent szerepjátéka, a Hellgate: London alapján.

Fél évet késik a Sacred második része

Nagy sajnálattal vettük tudomásul a Sacred második részének hivatalos weboldaláról, hogy a márciusra ígért szerepjáték megjelenése fél évet késik.

Augusztusig várat magára a Haze megjelenése?

A legutóbb hivatalosan bejelentett decemberi dátumot sem sikerült tartaniuk a készítőknek, a Haze megjelenése továbbcsúszik - de augusztusig?!

Ingyenesen letölthető Sudden Strike III addon

Ingyenes kiegészítő érkezett a Sudden Strike III-hoz, mely csekély méretéből kifolyólag persze nem ér fel egy bolti küldetéslemez értékével, de érdemes letölteni!

Gazdára talált az Xbox 360 Premium nyeremény

Az Überkonzolban ma délelőtt ünnepélyesen átadtuk karácsonyi nyereményjátékunk fődíját, az újgenerációs Xbox 360 Premium játékkonzolt.

Másodpercenként 17 Wii fogyott az Amazon-on

A világ egyik legnagyobb internetes áruháza, az Amazon.com karácsony előtt 17 Nintendo Wii konzolt értékesítet másodpercenként!

HWSW: Januárban indul a Wikia Search kereső

Januárban indul a Wikipedia alapítója által gründolt közösségi kereső - számolt be róla ma délután Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Jövő évi nagy játékmegjelenések

A GameStop internetes áruház egy lelkiismeretes munkatársának köszönhetően nyilvánosságra került egy hosszas lista a jövő évi játékmegjelenésekről.