Hírarchívum - 2007. december

Devil May Cry 4 összehasonlítás

A Devil May Cry negyedik része sem kerülhette el, hogy a GT srácok ne mérjék össze, hogy a játék PlayStation 3-on vagy Xbox 360-on nyújt-e szebb grafikát.

Boldog karácsony a Gran Turismo alkotóitól

Nemcsak az Infinity Ward kedveskedik nekünk karácsony alkalmából, hanem a Polyphony Digital is: a Gran Turismót jegyző cég egy kedves videóval lepett meg minket.

Gyönyörű Battlefield: Bad Company festmények

Legszívesebben a falra akasztanánk a DICE által küldött új Battlefield: Bad Company festményeket - a srácok pár száz éve elismert művészek lehettek volna.

Nem lesz PC-s Star Wars: Force Unleashed

A LucasArts ma jelentette, hogy felesleges várni a Star Wars: The Force Unleashed PC-s átíratára, tartják magukat a korábbi, only nextgen tervekhez.

Dark Messiah: Elements demó a LIVE-on

Az Ubisoft ma feltette az Xbox LIVE rendszerére a korábban már PC-n is megismert Dark Messiah Of Might And Magic Xbox 360-as portjának demóját.

Unreal Engine 3.0-ra épül a Sin City játék

A Red Mile ma jelentette, hogy sikerült megszerezniük az Unreal Engine 3.0-t a készülő Sin City játékukhoz. Az Epic csapata minden segítséget megad nekik.

Bemutatkozik a Drone Tactics

Az Atlus új stratégiai játékot készít Nintendo DS-re. A Drone Tactics-ban óriás robotrovarok segítik győzelemre seregünket, a bejelentés mellé képek is jöttek.

Call of Duty 4: Christmas Warfare - patch 1.4

Az Infinity Ward szerda este kiadta az 1.4-es Call of Duty 4 javítócsomagot. A pack mellé egy apró meglepetés is dukál az ünnepek alkalmából.

Megjelent a The Witcher 1.2-es javítása

A CD Projekt elérhetővé tette a The Witcher 1.2-es javítócsomagját, amely a sokak által kifogásolt lassú töltési idők mellett egy sor apróbb hibát javít ki.

Új nóták érkeztek a Guitar Hero III-hoz

Ahogy azt az Activision megígérte, még karácsony előtt négy új nótát tettek letölthetővé az Xbox 360-as Guitar Hero III-hoz, melyek közül egy ráadásként ingyenes!