Hírarchívum - 2007. december

Konzol helyett telefonkönyv volt a PS3 dobozban

A karácsony csodálatos ünnep, a családi szeretet varázsát pedig egy vadi új Playstation 3-mal még szebbé lehet tenni - aztán jön a meglepetés.

Vadi új Grand Theft Auto 4 screenshotok

Míg mi a halászlével, a töltött káposztával, és a bejglivel voltunk elfoglalva, a Rockstar nagy suttyomban kiadott néhány képet a Grand Theft Auto 4-ből.

Lost Planet - látnivalók a PS3-as verzióból

A Capcom erőteljesen hegeszti a Lost Planet: Extreme Condition Playstation 3-as portját - most négy darab új képpel leptek meg minket.

Két új trailerrel ismét akcióban a The Club

Befutott két új videó a Bizarre Creations által fejlesztett The Club-ról. Most egyértelműen kiderül, hogy a grafikára és a játékmenetre nem panaszkodhatunk majd!

Mozgásban a Dragon Ball Z: Burst Limit

Megérkezezett a legújabb Dragon Ball adaptáció első trailere. A játék Burst Limit alcímmel fog érkezni PS3 és X360 konzolokra, remélhetőleg még 2008-ban.

Kellemes ünnepeket kíván a Gamekapocs

Szeretetben teljes, békés karácsonyi ünnepeket kíván a Gamekapocs. Kívánjuk, hogy teljenek mindenkinek boldogan december utolsó napjai.

Véget ért az Xbox 360 nyereményjáték!

Ma sikeresen lezártuk az Xbox 360 nyereményjátékot. Az újgenerációs játékkonzolt és a két eredeti játékot egy kedves olvasónk vitte haza.

Kristin Kreuk az új Street Fighter film főszereplője

Több, mint egy éve tudunk az új Street Fighter mozi készülétéről, mely az 1994-es borzalmak emlékét hivatott kitörölni a játékrajongók emlékezetéből.

Karácsonyi üdvözlet az Aperture Science-től

Az ünnepek erőteljes közeledtével az Aperture Science Laboratoriesban is ideje volt feldíszíteni a karácsonyfát - velünk ünnepel a Portal is!

Satoru Iwata lett az év embere

Egyeseknek talán meglepetésszerű, másoknak nem: Satoru Iwata, a Nintendo elnöke lett a 2007-es év embere a videójátékiparban.