Hírarchívum - 2007. december

A Mortal Kombat miatt halt meg egy 7 éves lány?

A héten meghalt egy hétéves kislány, miután nővére a Mortal Kombat jeleneteit felelevenítő verekedés közben ittassága miatt nem tudta hol a határ...

Dwight Little rendezi a Tekken-mozit

Filmadaptáció készül a Namco világhírű Tekken-sorozata alapján: a mozit Dwight Little rendezi majd, a forgatási munkálatok februárban kezdődnek.

Előrendelhető a God of War harmadik része

A hivatalos bejelentés még meg sem történt, máris előrendelhető a kizárólag PlayStation 3-ra készülő, elviekben 2009-ben érkező God of War III az Amazonnál.

HWSW: Karácsonyi ajándékötletek - mindenkinek

A HWSW egy két részes cikksorozatban ad ötleteket azoknak, akik karácsonyra valami izgalmas és érdekes kütyüvel szeretnék meglepni szeretteiket.

Ingyenes karácsonyi kiegészítő a Folklore-hoz

Eric Fong, a Sony egyik producere a hivatalos Playstation blogon jelenette be, hogy még a héten kiadnak egy ingyenes karácsonyi add-ont a Folklore-hoz.

Ünnepi gúnyába öltöztetett játékok

A Rayman: Raving Rabbids 2, a Sam & Max, a SimCity Societies és a World in Conflict is karácsonyi trailerrel jelentkezik a közelgő ünnepek alkalmából.

Duke Nukem Forever teaser videó!

A világ káosz és zűrzavar. Egyetlen ember képes megfékezni a gonoszt és csajainkat elbolondítani. A macsó szőke manus immáron mozgásba lendült, videó formájában.

Rainbow Six: Vegas 2 képek és trailer!

Kellemes Rainbow Six: Vegas 2 médiacsomaggal ajándékozott meg minket a Ubisoft. A cég hat új képet, és egy vadi új trailert is közzétett a készülő játékából.

Kane & Lynch demó érkezett Xbox 360-ra

A gamespotos újságíró kirúgása és az Eidos népszerűsítései trükkjei után végre pozitív módon is hallat magáról a Kane & Lynch: megérkezett a játék kipróbálható változata.

Warhawk - mozgásban az első kiegészítő

Holnap érkezik a PlayStation Store-ra a Warhawkhoz letölthető első kiegészítő. Lássuk videó formájában, hogy mit fog tartalmazni a csomag!