Hírarchívum - 2007. február

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Demó

2007.02.26. - 22:56 - EVA jelentés: "Üdvözlöm Parancsnok! Az új hadjárata előtt megszeretnénk bizonyosodni arról, hogy készen áll a feldatra..."

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 multi demó

Az UbiSoft volt ma oly kedves, és feldobta a netre a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 Xbox 360 konzolokra írt többjátékos demóját.

Kiegészül a Supreme Commander

Alig jelent meg a Gas Powered Games új stratégiája, a Supreme Commander, máris készül az első kiegészítőlemez. A jó hírt nem más jelentette be, mint Chris Taylor!

Bemutatkozik a Buzz! Junior: RoboJam

Játssz, ameddig csak bírsz a Buzz! Junior második részével: a RoboJam-mel! 25 új játék, 4 új szereplő, gyorsaságot és ügyességet igénylő interaktív játékok!

A 101 legjobb ingyenes játék

A 1Up.com érdekes egy érdekes összeállítás formájában összeszedte a 101 legjobb ingyenes játékot - természetesen a gammák mindegyike letölthető!

Két részes regény a Mass Effect előzményeiről

Két részes regény készül a Mass Effect című BioWare-szerepjáték előzményeiről. Az első kötet a Mass Effect: Revelation címet viseli és májusban jelenik meg.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmas jövő hétnek nézünk elébe, mikor hivatalosan is elkezdődik a tavasz: érkezik a PC-s Jade Empire, a Sims 2: Seasons, az új SSX és a Bullet Witch is.

Havonta megjelenő Halo-képregény várható

A Marvel bejelentette a New York-i Comic-Con-on, hogy havonta megjelenő Halo-képregényt tervez kiadni a jövőben Master Chief kalandjairól.

American McGee-játék a Grimm-mesék alapján?

Bár a Bad Day L.A. korántsem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, azonban Amerikai McGee egy korábbi játéka, az Alice jól sikerült: American ismét mesélni készül.