Hírarchívum - 2007. március

Bemutatkozik az Xbox 360 Elite

Minden pletyka igaz volt. A Microsoft tegnap este hivatalosan bejelentette a fekete színű Xbox 360 konzolt, és annak összes újdonságát.

Letölthető a Stalker első javítása

Alighogy boltokba került a STALKER: Shadow of Chernobyl a GSC Game World srácai máris kiadták hozzá az első hibajavító csomagot.

Folytatódik a Company of Heroes

A Games for Windows főszerkesztője, Jeff Green egy blogbejegyzés keretében szándékosan "kikotyogta", hogy folytatódik a Company of Heroes.

Bemutatkozik a Wipeout Pulse

A Sony berkeiben készül a Wipeout Pulse, mely a kizárólag PSP-re megjelent Wipeout Pure című WP-epizód szerves folytatása lesz majd.

Június végén kerül boltokba a The Darkness

A 2K Games bejelentette, hogy a The Chronicles of Riddick fejlesztőinek új játéka június 25-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

A heti játékmegjelenések

Március utolsó hetének megjelenési listája következik! A héten érkezik a Command & Conquer 3, Sam & Max: Episode 5, az Oblivion kiegészítője és a PS3-as Double Agent.

Berlin: Ingyen PS3 járt a szétzúzott X360-ért

A konzolháború elkezdődött. Az újgenerációs Sony konzol német premierjén ingyen PS3-at kapott az, aki a helyszínen szétzúzta Xbox 360 gépét.

Erős ellenkampány mellett bukott a francia PS3

A franciák nem kérnek a PS3-ból. Hivatalos adatok még nem érkeztek, azonban közbeszéd tárgya, hogy Franciaországban bukta lett az új konzol premierje.

Nagy-Britanniában a Playstation 3 nyert

Végre megérkeztek ez első EU Playstation 3 eladási adatok. A statisztikából megtudtuk, hogy a szigetországban az új Sony konzol startolt legerősebben.

Fekete Xbox 360 - már majdnem hivatalos

A Microsoft még mindig nem fedte fel a fekete színű, apró updaten átesett Xbox 360-at, ám már több újságban is kész tények olvashatóak a projektről.