Hírarchívum - 2007. március

Anglia: ingyen HDTV jár a PS3 mellé

Úúúúúgy utáljuk, hogy mindig a gazdag nyugatiak kapják a legjobb akciókat. Ezúttal a brit HMV üzlet döntött úgy, hogy HDTV-vel lepi meg a premier napos PS3 vásárlóit.

Játékkiadót alapított a 300 producere

Thomas Tull, a 300 executive producere megalapította saját játékkiadó cégét, a Brash Entertainment-et. Társául a dot-com sikersztori "hősét", Bert Ellis-t választotta.

Playstation 3-ra is lesz Time Crisis 4?

Az arcade játék formájában már 2006. óta elérhető Time Crisis negyedik darabja végre elindult, hogy meghódítsa a Playstation 3 konzolokat - legalábbis ezt pletykálják.

Nascar 08 - bejelentés és képek

Egy pár nappal megkésve most beszámolunk a Nascar széria legújabb, 2008-as darabjának premierjéről. Friss hír azonban, hogy megjöttek az első képek is!

Anno 1701: Addon - Az első képek és infók

Továbbra sincs elkeresztelve az Anno 1701 első kiegészítő lemeze, azonban az első információk vele kapcsolatban illetve az első képek megérkeztek.

Marvel: Ultimate Alliance DLC érkezik hamarosan

Kellemes, év eleji meglepetés volt a Marvel: Ultimate Alliance, melyhez az Activision egy letölthető extra tartalom készültét (DLC) jelentette be Xbox 360-ra.

Kiegészül a Medieval 2: Total War

Pletykák terjengnek arról, hogy kiegészül a sokat dicsért Medieval 2: Total War - az új adalék a Kingdoms alcímet viseli, s állítólag hamarosan be is jelentik majd.

Mexikóban betiltják az Advanced Warfighter 2-t

Két héttel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy egy mexikói határváros polgármestere felemelte hangját a most megjelent Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 ellen.

Üzenet a STALKER készítőitől

A GSC ezúton szeretné megköszönni, hogy kitartóan vártunk a Shadow of Chernobyl megjelenésére. Március 23-at egyben kinevezték STALKER világnapnak!

Új Samsung termékek a CeBIT-en

A Samsung a hannoveri CeBIT kiállításon bemutatta a világ legkisebb lézernyomtatóját, új multifunkciós képernyőit, notebookjait és legexkluzívabb mobilkészülékeit.