Hírarchívum - 2007. április

Újabb MMORPG-n dolgozik a Blizzard?

Habár tudomásunk szerint a Blizzard hosszú évekig akarja támogatni a World of Warcraft-ot, azonban emellett feltételezhetően egy újabb MMORPG fejlesztésébe kezdett.

Itt a Call of Duty 4 első bemutató videója!

Egyedül a szerencsének köszönhetitek azt, hogy már ilyen korán láthatjátok nálunk a Call of Duty 4: Modern Warfare bemutató videóját.

Bemutatkozik a legújabb Pro Cycling Manager

A Cyanide Studio bejelentette bicajos menedzserjátékának, a Pro Cycling Manager-nek legújabb, 2007-es részét, mely már nem csak PC-re, de PSP-re is készül.

Új információk érkeztek a Grand Theft Auto IV-ről

Az Official PlayStation Magazine előzeteséből újabb információkat tudtunk meg a várva-várt GTA IV-ről: többek között megismerhettük a játék egy új női szereplőjét.

Két éves születésnapját ünnepli a Guild Wars

Két éve annak már, hogy elindultak a Guild Wars szerverei, és az első játékosok megkezdték új karakterük fejlesztését a játékmenetében is újnak számító CRPG-ben.

Bejelentésre készül májusban a Blizzard

A héten felröppent pletykák szerint a Blizzard májusban bejelenti majd a Starcraft 2-t - nos, a hír félig igaz: a csapat valóban bejelentésre készül. De mit fognak bejelenteni?

Továbbra is veszteséges az Xbox 360

Háromszáztizenöt millió dollárral továbbra is veszteséges a Microsoft Entertainment and Devices részlege - ettől függetlenül nem kell félteni a céget.

Kerek tíz éve fejlesztik a Duke Nukem Forevert

Kereken tíz év telt el azóta, hogy bejelentették a DNF-t - bár többetek biztosan tud a játékról egy-két dolgot, azért álljon itt egy kisebb összefoglaló az elmúlt évtizedről.

Regény készül a Tiberium Wars alapján

A minap az Electronic Arts és a Del Rey közösen bejelentette, hogy utóbbi kiadó egy Command & Conquer 3: Tiberium Wars alapján készült könyvet fog kiadni.

Megérkezett az Xbox 360 Elite

Az Egyesült Államokban most hétvégén startol az új, fekete külsőt kapott Xbox 360 Elite. Külföldi kollégáinkhoz már meg is érkeztek az első tesztpéldányok.