Hírarchívum - 2007. április

Rush for Berlin: Rush for the Bomb demó

A magyar Stormregion fejlesztőcsapat végre szélnek eresztette a Rush for Berlin első kiegészítőjének, a Rush for the Bomb-nak a kipróbálható demóját.

Távozik Ken Kutaragi, a Playstation apja

Távozik vezető pozíciójáról Ken Kutaragi, a Sony Computer Entertainment elnöke és igazgatója, a Playstation játékkonzolok apja.

Átkeresztelték az Inhabited Island: Battlefield-et

A Paradox Int. ma jelentette, hogy átvette az Akellától az Inhabited Island: Battlefield nemzetközi kiadásának jogait, és egyben át is nevezte a játékot.

Kiegészül a Phantasy Star Universe

A SEGA ma hivatalosan is megerősítette a PC-re, PS2-re és Xbox 360-ra is megjelent Phantasy Star Universe első kiegészítőlemezének készültét.

Egy hónap múlva bejelentik a Starcraft 2-t?

A legfrissebb Starcraft 2-vel kapcsolatos pletykák szerint a Blizzard május 19-én be fogja jelenteni a játékot Dél-Koreában. Erre kíváncsiak vagyunk!

2008 első negyedévéig késik a Warhammer Online

Ugyan a Warhammer világában játszódó MMORPG-nek is meg kellett volna érkeznie tavaly, a fejlesztők azonban először az idei, majd a 2008-as évre tolták a megjelenést.

Hamarosan újabb Crackdown kiegészítés érkezik

Régen hallottunk már az Xbox 360-exkluzív, jövőben játszódó GTA-klónról: most viszont a rajongóknak finom információmorzsákkal kedveskedhetünk!

Forza Motorsport 2 - még 43 nap!

Már csak 43 napot kell várni, és megkaparinthatjuk a Microsoft Game Studios világszerte hatalmas lelkesedéssel várt Forza Motorsport 2 című játékát.

150 százalékkal emelkedtek a Nintendo bevételei

Elképesztő és várakozásokon felüli eredményekkel zárta a Nintendo a 2007-es üzleti évet, melynek március 31-én lett vége.

E3 2007: Jönnek a S.T.A.L.K.E.R. alkotói is

Egy újabb névvel hízott az idei E3 Media & Business Summit kiállítóinak listája: a S.T.A.L.K.E.R.-t és a Cossacks-játékokat is jegyző GSC is kint lesz ugyanis a kiállításon.