Hírarchívum - 2007. április

EA: két év múlva ítélkezzünk a PS3 felett

Gerhard Florin, az Electronic Arts egyik munkatársa elhamarkodottaknak tartja a PlayStation 3-mal szemben megfogalmazódott negatív kritikákat.

Tölthető a S.T.A.L.K.E.R. végleges magyarítása

A Magyarítások Portál elérhetővé tette a STALKER: Shadow of Chernobyl végleges magyarítását, mely az előző bétaváltozatot hivatott felváltani.

Megtekinthető az első Tom Clancys EndWar videó

Megérkezett a tegnap bejelentett EndWar első - magáról a játékról nem sokat eláruló - figyelemfelkeltő videója, mely a lehetséges III. világháborúba nyújt betekintést.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Kamu volt az Excite Truck 2 bejelentés

Pár órával korábban számoltunk be a Nintendo Wii-exkluzív Excite Truck második részének bejelentéséről - mint kiderült, mégsem folytatódik egyelőre az autóverseny.

Bemutatkozik a God of War: Chains of Olympus

Végre valahára bejelentették a kizárólag PSP-re készülő God of War-játék készültét, mely a Chains of Olympus alcímet fogja viselni és még idén boltokba kerül.

Project Gotham Racing 4 - Itt vannak az első infók

Exkluzív információkat árultak el a Bizarre Creations munkatársai egy lengyel nyomtatott lapnak a készülőfélben lévő Project Gotham Racing 4-ről.

MMORPG-ként folytatódik a Blue Dragon?

Hironobu Sakaguchi, a Mistwalker producerének elmondása szerint Blue Dragon névre hallgató szerepjátéka MMORPG-ként is folytatódhat majd akár!

Billentyűzet készül a Nintendo Wii-hez?

A legfrissebb pletykák szerint a Nintendo egy Wii-kompatibilis billentyűzet fejlesztésén gondolkodik - a GameCube Keyboard után ez nem is olyan lehetetlen elképzelés.

Júniusban érkezik a Forza Motorsport 2

Egy éve annak már, hogy bejelentették a Forza Motorsport második részét - a folytatást tavalyra ígérték Microsofték, azonban a cím csak idén nyáron jelenik meg.