Hírarchívum - 2007. április

Újabb képek érkeztek a megújult TimeShift-ről

Tíz darab nagyfelbontású kép került a TimeShift című játékról a Gamekapocs galériájába, mely így 148 screenshotot tartalmazó képerdővé nőtte ki magát.

Júniusban érkezik a Resident Evil 4: Wii Edisön

A Nintendo kiadásában június 29-én kerül boltokba a Resident Evil 4 Nintendo Wii-re tervezett konverziója, mely a címnek már a negyedik változata.

Húsz járgány a Forza Motorsport 2 demójában

A júniusban boltokba kerülő Forza Motorsport 2 demójának megjelenéséről még mindig nem tudunk semmit, magáról a kipróbálható változatról viszont annál többet.

Mégis lesz PlayStation 3-ra Crysis?

Ismét felröppentek a pletykák a készülő - PC-exkluzív címként bejelentett - Crysis konzolos változatairól: a CryTek ugyanis PS3-on dolgozó programozót keres.

A britek imádják a Tini Nindzsákat

Megérkezett Nagy-Britannia húsz legkedveltebb játékának listája, melyet a multiplatform Teenage Mutant Ninja Turtles vezet.

Bemutatkozik a Worms: Open Warfare 2

Hivatalosan is bejelentették a PSP-re és Nintendo DS-re készülő Worms: Open Warfare 2-t, mely várhatóan éppen annyira sikeres lesz, mint elődei.

Elkészült a Stalker magyarítása

Alig vártam hogy elérkezzen ez a nap! Minden nap felnéztem a Pcgameshuns csapat oldalára, hogy megnézzem, hol tart a magyarításuk készítése...

A CS-t hibáztatják az egyetemi vérengzésért

Tele van a híradó a hét eleji virginiai egyetemi vérengzéssel. A Washington Post szerint összefüggés lehet a Counter Strike és a gyilkosságsorozat között.

Crysis: Szemtől szemben az Alien hordával

A Gamekapocs rendszeres olvasói nem kevés Crysis videóval találkozhattak már, azonban legújabb klippünk mindegyiket lepipálja. Bemutatkozik az Alien horda!

PSP-re is elkészül a Silverfall

A Focus Home Interactive ma jelentette, hogy a KievGames nem rég elkezdte fejleszteni a PC-re már hetek óta kapható Silverfall PSP-s átiratát.