Hírarchívum - 2007. július

Késik a The Witcher

Rossz hírrel szolgálhatók a The Witcher rajongói tábornak, úgyan is az Atari kiadásában lévő RPG játék ismét késik, ezúttal 1 hónapot.

Blitzkrieg 2: Liberation bejelentés

Újabb kiegészítéssel gyarapodik a második világháborús RTS, a Blitzkrieg 2. A CDV Interactive műhelyében készülendő expansion a Liberation nevet viseli majd.

Valami készül a Blizzard műhelyében

Valami igazán érdekes és fantasztikus dolog készül a Blizzard műhelyében Frank Pearce szerint, aki nem rég a Gamasutra magazinnak adott interjút.

E3 2007: BlackSite: Area 51 küzdelmek

Bár már véget ért az idei E3 rendezvény, még is vannak olyan felvételek melyek eddig várattak magukra, és csak most kerülnek a nagyközönség elé.

Friss képek az Airborne-ról

A mai nap folyamán az Electronic Arts újabb 6 darab képet jelentetett meg a készülőfélben lévő új Medal of Honor játékukról, az Airborne-ról.

Time Crisis 4 - infók és részletek

A PlayStation klasszikus lövöldözős árkád játéka visszatér a PS3-n. Vadászd le a hullámokban támadó terroristákat az új G-Con 3 duál analóg joystickkal!

E3 2007: Mozgásban a F.E.A.R.: Perseus Mandate

A Sierra Entertainment konyhájában készült F.E.A.R. egy újabb kiegészítéssel gyarapodik. A Perseus Mandate névre hallgató packról megkaptuk az első videót.

E3 2007: Heavenly Sword - újabb látnivalók

Ezeket a képsorokat felesleges leírni, meg kell nézni! Piramitális grafika, orbitális pályák, magávalragadó Prince of Persia-jellegű játékmenet. Király kombináció, nem?

E3 2007: Cliffy B bemutatja a PC-s Gears of Wars-t

Új videó érkezett a PC-s Gears of Warról, melyben Cliffy B, a játék vezető dizájnere mutatja be az egyébként XP-n is futtatható játékot.

E3 2007: Rayman: Raving Rabbids 2 videó

Elképzelted már milyen lehet a Smoke on the Water című szám a vérnyulak előadásában? A Rayman: Raving Rabbids 2-ben ugyanis pontosan ez vár majd rád.