Hírarchívum - 2007. július

ÚJ Tony Hawk's Proving Ground trailer

Javában készül az Activision műhelyében a híres sorozat, a Tony Hawk's legújabb része, mely a Proving Ground névre hallgat.

Nem lesz online Co-Op a Halo 3-ban?

Rossz hírrel szolgálható a Halo 3 rajongói táborának, hiszen a Bungie vezérigazgatója, Frank O'Connor szerint nem lesz kooperatív mód a folytatásban.

Jericho honlap + videó

A Codemasterses emberek voltak olyan jók, hogy leadták a drótot, hogy végre elkészült a Jericho hivatalos honlapja, amit már fel is lőttek a netre.

Jeff Morris beszél az Unreal Tournament 3-ról

Az Epic Games-től Jeff Morris beszél az UT3-ról. A beszélgetés során kiderült... kiderült... kiderült. De mi is derült ki? Egy kattintásra vagy a megoldástól...

Itt az első videó a folytatásról

Nem rég ért véget az idei E3 rendezvény, melyen bejelentették az oly sok éven át készülő S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl folytatását.

Magyar nyelvű játékok a Codemasters-től

A Codemasters büszkén jelentette be a minap, hogy fordítóik javában dolgoznak három kiváló játékuk magyar nyelvű fordításán.

Amerikai eladási adatok PC fronton

Érdekességképpen berakom már az amerikai eladási statisztikákat, lehet rajta rágódni egy picit...

E3 2007: Ultimate Fighting Championship 2007

Deformálódó test, kirepülő "protkóvédő", izzadt férfitest, fémkerités, kimagasló tesztoszteron szint és minden ami egy jó bunyóhoz kellhet...

E3 2007: Tony Hawk's Proving Ground

Rövid videót láthattunk az E3-on a Tony Hawk sorozat következő részéből, melybe a fejlesztők kis RPG-vegyületet is injektáltak...

Gran Turismo 5 néznivalók

A Sony a mai nap folyamán elődrukkolt a Gran Turismo 5 PS3 exkluzív játékuk új videójával, melyhez 16 darab képet is csatoltak.