Hírarchívum - 2008. december

Februárban kerül boltokba a PSP-s Resistance

Nem kell már sokat aludni a Resistance PSP-s verziójának megjelenésééig, a Sony bejelentése szerint hetek múlva már a konzolunkban pöröghet a játék lemeze.

Ninja Blade - A ninja akció közben

Rengeteg kép látott napvilágot, amelyeken az Xbox 360-ra készülő Ninja Blade című játékot láthatjuk, ami a következő év elején jelenik meg.

Rock Band 2 - letölthető nóták Nintendo Wii-re is

A Rock Band játékokhoz letölthető dalok eddig kizárólag a PS3- és X360-tulajok kiváltsága volt, holott az efféle szolgáltatást már a Wii technikai háttere is lehetővé tenné.

Csökkent az érdeklődés a F.E.A.R. folytatása iránt

Dave Matthews, a Monolith munkatársa legalábbis így látja, mindezért pedig az alapjátékhoz készült - nem túl jól sikerült - kiegészítőket és átiratokat hibáztatja.

Cryostasis: Sleep of Reason előzetesek érkeztek

Négy újabb videó bukkant fel a jövő februárban megjelenő Cryostasis: Sleep of Reasonből, melyek több percen keresztül mutatják be a játék különböző elemeit.

Nyilvánosságra került a Saints Row 2 gépigénye

Nyilvánosságra hozták a konzolokra már megjelent Saints Row 2 személyi számítógépekre szánt változatának a minimum és ajánlott gépigényét.

Spore: Galactic Adventures - hivatalos bejelentés

Már hónapok óta hallani pletykákat arról, hogy az EA 2009 tavaszán szeretné kiadni a Spore "igazi" kiegészítőjét, ám ma be is jelentették azt.

Mozgásban a Guitar Hero: Metallica

Egy-két infót eddig is tudtunk, sőt képeket is láttunk a Guitar Hero: Metallicáról, viszont videóval a múlt hét elejéig nem kényeztettek el bennünket az illetékesek.

Japánban jól kezdett a White Knight Chronicles

Japánban a napokban jelent meg a Level 5 által fejlesztett szerepjáték, amely már az első napon nagyszerű eladásokat produkált.

Halo 3: ODST - helyszínek és concept artok

A Bungie által fejlesztett Halo 3 kiegészítő kapcsán jelent meg néhány concept art, amelyeken szemügyre vehetünk néhány helyszínt és egységet.