Hírarchívum - 2008. december

Burnout Paradise - a minimális rendszerigény

A februárban megjelenő PC-s Burnout Paradise-ról érkezett néhány új információ és kép a minimális gépigényeket illetve a beállításokat illetően.

Friss és ropogós Starcraft 2 képek

Tizennégy friss kép jelent meg a Starcraft 2 kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a véres háború néhány fantasztikus pillanatát.

Megmenekülhet a Free Radical Design

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy bezárta kapuit a Free Radical Design, ám a mai hírek szerint úgy tűnik, hogy talán megmenekülhet a cég.

Perben a Nintendo a DS töltője miatt

Tavaly januárban kigyulladt egy lakás Kentucky-ban. A biztosító ugyan már fizetett a tulajnak, viszont úgy érzi, hogy neki is fizetni kell a kárért.

Bezártak a Lair fejlesztői is?

Sokasodnak a - még mindig nem megerősített - pletykák a Lairt és a Star Wars: Rouge Squadron szériát jegyző Factor 5 körül: most azt beszélik, a gárda lehúzta a rolót.

Megérkezett a Banjo-Kazooie javítása

A Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts esetében különösen elkélt végre egy javítás, hiszen a játék feliratai a hagyományos televíziókon alig látszódtak.

Lezárult a nagy karácsonyi nyereményjáték

Karácsonyi nyereményjátékunk lezárult, a nyertesek között Xbox 360 konzolt, PC kiegészítőket és eredeti játékokat osztottunk ki. Gratulálunk!

Szenteste érkezik a WipeOut HD demója

Szenteste érkezik a Wipeout-sorozat első HD-felbontásban tündöklő változatának kipróbálható változata - a játék remeknek ígérkezik, feltétlenül megéri letölteni a demót!

Karácsonyi kívánság SEGA módra

A SEGA szeretne kellemes ünnepeket kívánni nekünk, játékosoknak. A videóban megcsodálhatjuk a cég gondozásában jövőre megjelenő játékokat.

Cellfactor: Psychokinetic Wars bejelentés

A PC-re már megjelent Cellfactor hamarosan egy új résszel, pontosabban egy felújított változattal bővül, amely Playstation 3-ra és Xbox 360-ra lesz elérhető.