Hírarchívum - 2008. december

Gazdára talált a karácsonyi nyereményjáték fődíja

Hétfő délután gazdára talált karácsonyi nyereményjátékunk fődíja, egy Xbox 360 konzol. Az ünnepélyes átadás az Überkonzol Kerepesi úti üzletében történt.

Tony Hawk bizakodó új játékával kapcsolatban

Az egyik legismertebb deszkás, Tony Hawk mesélt kicsit legújabb játékáról, amely szerinte sokkal jobb lesz, mint az eddigiek voltak.

PC-re is megjelenik az időmanipulálós Braid

A nyár folyamán megjelent egy remek kis platformer az Xbox Live hálózatán, amely a Braid nevet viseli, s a hírek szerint PC-re is megérkezik majd.

Februárban érkezik a Race Pro

Az eredeti tervek szerint novemberben jelent volna meg a játék, majd januárra halasztották a kiadást, s úgy tűnik, hogy végül februárban érkezik meg a Race Pro.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Növekszik a World of Warcraft előzifetők száma

A Blizzard MMORPG játéka egyre több előfizetővel büszkélkedhet, hála a legújabb kiegészítőnek, amely a Wrath of the Lich King alcímet viseli.

Hazen bejelentés kedvcsináló képekkel

A Dagger Games Studio a minap bejelentette a személyi számítógépekre készülő játékát, amely a Hazen nevet viseli és epizódokban fog megjelenni.

Harmincöt új F.E.A.R. 2 kép a galériában

Harmincöt új kép látható a jövő év horror-FPS-éből, a Project Origin alcímen is ismert FEAR 2-ből. Szerintem velem együtt sokan várják már, hogy Alma megborzongtasson!

Mozgásban az X-Blades

Megérkezett a TopWare Interactive hack 'n slash játékékának, az X-Bladesnek egy újabb - bár eddig nem sok mozgókép jelent meg róla - gameplay videója.

Metal Gear Solid kiegészítők a LittleBigPlanetben

Bár a LittleBigPlanetben magunk is kreálhatunk új tartalmakat, a fejlesztők folyamatosan DLC-kkel bombáznak bennünket - a legújabb éppen ma jelenik meg.