Hírarchívum - 2008. december

Jövőre új szolgáltatással bővül a Nintendo Wii

A Nintendo a minap bejelentette, hogy szeretnék bővíteni a Wii szolgáltatásait, mégpedig a video stream tulajdonsággal, mert az internetes lehetőségek kiaknázatlanok.

Képeken a Star Wars: The Old Republic

Új képek és concept artok futottak be a BioWare által fejlesztett, Star Wars univerzumban játszódó MMO kapcsán, amely a The Old Republic alcímet viseli.

Xbox 360-ra fejleszt a Xaviant

A Microsoft konzoljára fejleszt a Xaviant, egy frissen alakult fejlesztőcsapat, akik szeretnének egy akció játékot készíteni, amelyben számos RPG elem is megtalálható.

Light Spire: Fortunes Web látnivalók

Rengeteg kép jelent meg a Light Spire: Fortunes Web kapcsán, amelyet a Crysis című játékban megismert CryEngine 2 hajt.

December 29-én jelenik meg a Ninja Blade demója

December 29-én, vagyis három nap múlva lesz elérhető a Ninja Blade japán nyelvű demója, s remélhetőleg Európába is megérkezik hamarosan.

Killzone 2 - dobozfotó és karácsonyi hangulat

A Guerilla nyilvánosságra hozta a Killzone 2 dobozfotóját, valamint négy darab karácsony hangulatú képpel is kedveskedett a rajongóknak.

Leállították a Cry On fejlesztését

Az AQ Interactive a mai napon leállította az Xbox 360-ra készülő játékuk fejlesztését, és elnézést kérnek minden rajongótól, akik már várták a megjelenést.

Star Ocean 4 - megújult honlap és temérdek kép

A Square Enix gondoskodó felügyelete alatt a Tri-Ace fejleszti a Star Ocean negyedik részét, amely kapcsán rengeteg új képet csodálhattok meg.

Boldog Karácsonyt Gamekapocs!

Ezúttal is elérkezett a nap, mikor is családjainkkal feldíszített karácsonyfa mellett bontjuk ki az ünnepi ajándékokat és végre a karácsony szelleme is belopózik otthonainkba.

Két teljesen új játékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a Famitsunak adott interjúban elárulta, hogy két teljesen új játékon dolgozik cégével együtt.