Hírarchívum - 2008. február

Wii Fit érdekességek és részletek

Több érdekesség és részlet is napvilágot látott az április 25-én megjelenő Wii Fit játékról, és a hozzá járó Wii Egyensúlyozó Fitnesz Padról.

HWSW: Külső, viszonylag olcsó Blu-ray-olvasó

A Blu-ray győzelmével beindultak az eddig hezitáló készülékgyártók is, úgy mint a Lite-On, mely most előállt egy külső, viszonylag olcsó olvasóval - írja a HWSW.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

Áprilisban érkezik Európába a Wii Fit

Nem kell sokat várnunk a Wii Fit európai megjelenésére, a Nintendo bejelentése szerint április 25-én már megvásárolható lesz az új kiegészítő.

Metal Gear Solid 4 megjelenési dátum

A PlayStation 3 eddigi legjobb játékának ígérkező, Snake kalandjait végleg lezáró epizód, a Metal Gear Solid: Guns of the Patriots hivatalos megjelenési dátumot kapott.

Ingyenesen játszható a The Sims Online

A Battlefield: Heroes után újabb ingyenes játékkal kedveskedik a játékosoknak az Electronic Arts: csúfosan megbukott Sims Online-ját teszi díjmentesen elérhetővé.

Resident Evil 0 - a sorozat előzményei Wii-re is

A japán Famitsu magazin értesülései szerint a Resident Evil sorozat előzményeit feldolgozó Resident Evil 0 Nintendo Wii-re is elkészül, a GameCube-os változat sikerei után.

Májusban kerül boltokba a Haze

A Ubisoft legújabb sajtóközleménye szerint májusban végre kezeink között tarthatjuk Shane Carpenter zsoldoskatona bevetéseit feldolgozó lövöldét.

Pontos megjelenési dátumot kapott a Mass Effect

A Bioware nagysikerű, a Microsoft fehér dobozára már megjelent alkotása, a Mass Effect hamarosan megvásárolhatóvá válik a PC-s rajongók számára is.

Runaway 3: A Twist of Fate bejelentés képekkel

A tavaly novemberi Adventure Developers Online Conference óta tudjuk, hogy készül a Runaway sorozat harmadik része, ám a bejelentés csak most esett meg.