Hírarchívum - 2008. február

Új résszel jelentkezik a Puzzle Quest

Folytatódik a meglepően nagy sikeret elért Puzzle Quest: Challenge of the Warlords: a Galactrix alcímet viselő epizód idén ősszel fog megjelenni.

Kölnbe költözik a Games Convention

Komoly változások érik a világ legnagyobb játékkiállítását - szerencsére az európai rendezvény nem jut az E3 sorsára, sőt inkább profitál a változtatásokból!

Zenei videó a Ratchet és a Resistance alkotóitól

Az Insomniac Games-nek két játék fejlesztése között arra is jutott ideje, hogy a világsztárok babérjaira törve egy videóklip keretében bemutassa studióját.

GDC 2008: Kanes Wrath megjelenési dátum

Nem szolgált nagy információkkal számunkra az EA a Command & Conquer 3: Tiberium Wars kiegészítő lemezével kapcsolatosan, viszont pár dolgot említettek.

GDC 2008: The Legend of Spyro: The Darkest Hour

Bár még nem teljesen hivatalos, de talán idén október 7-én mejelenik a The Legend of Spyro befejező része, mely a hangzatos The Darkest Hour alcímet fogja viselni.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

GDC 2008: Mégse késik a Warhammer Online

Nagy káosz lehet az Electronic Arts irodáiban, mindenesetre a Warhammer Online megjelenése továbbra is az idei év második negyedében várható.

GDC 2008: Lair - jobb formában, mint valaha?

A Lair-t utáltuk borzalmas irányítása miatt: Factor 5 sárkányos játéka ékes példája volt, hogy miként lehet egy ígéretes címet sok-sok butaság miatt tönrevágni.

GDC 2008: Felvásárolták a Project Offset alkotóit

Ezúttal a hírben nem is az az érdekes, hogy kit vásároltak fel, hanem hogy ki, s vajh miért tette ezt? Az Intel felvásárolta a Project Offset fejlesztőit.

GDC 2008: Bemutatkozik a Battle of the Bands

Ha unod a Guitar Hero-t, a Battle of the Bands elnyerheti tetszésedet, ugyanis a játék teljesen más megközelítésből dolgozza fel a rocksztárok életét.