Hírarchívum - 2008. február

UEFA Euro 2008 - megtekinthető az első trailer

Megjelent a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos játékának, az EA Sports által hegesztett UEFA Euro 2008-nak az első videó előzetese.

Command & Conquer 3: Kanes Wrath látnivalók

Három új trailer látott napvilágot a Command & Conquer harmadik részének márciusban érkező kiegészítéséről, a Kane's Wrath-ról.

Phil Harrison elhagyja a Sony-t

A Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke, Phil Harrison tizenötév után lemondott, az első pletykák szerint az Atarinál kap majd munkát.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Ötmillió Guild Wars játékos világszerte

Ötmillió játékossal büszkélkedhet a világ egyik legnépszerűbb online játszható szerepjátéka, a Guild Wars - az utolsó egymillió játékos félév alatt gyűlt össze.

Október végén kerül boltokba a Dead Space

Az EA bejelentette, hogy új túlélő horrorja, a Dead Space PS3-as és X360-as verziói október 31-én kerülnek boltokba - a PC-s változat megjelenéséről nem esett szó.

HWSW: Bezár a DivX videomegosztója, a Stage6

A DivX Networks bejelentette, hogy február 28-án bezárja saját videomegosztó szolgáltatását, a Stage6-et - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW.

Az Electronic Arts felvásárolná a Take2-t

John Riccitiello egy nyílt levélben arról ír, hogy az EA felvásárlási ajánlatot tesz a Grand Theft Auto sorozat jelenlegi kiadójának, a Take2-nak.

A heti játékmegjelenések

A héten végre kiderül, hogyan sikerült a Turning Point: Fall of Liberty, a Lost: Via Domus, a PS3-as Lost Planet, a legújabb Sims-kiegészítő és a Patapon.

Trópusi szigeten játszódik majd a Motorstorm 2

A BBC egyik munkatársa múlt héten a Sony-nál járt, ahol megtudott néhány információt a Motorstorm folytatásáról, sőt egy szupertitkos projektet is bemutattak neki.