Hírarchívum - 2008. február

GDC 2008: Commodore-játékok Nintendo Wii-re

A Nintendo bejelentette, hogy az idei év végén több, Commodore 64-en már bizonyított klasszikus megjelenik Wii-re a Virtual Console szolgáltatáson keresztül.

GDC 2008: Bionic Com, Far Cry 2 és GTA 4 videók

A Gamersyde három remek videót szállított nekünk a GDC-ről. A Bionic Commando és a Far Cry 2 kamerás gameplay anyag, míg a GTA egy új trailert kapott!

GDC 2008: Bejelentették a Portal folytatását

The cake is a lie - tudtuk meg tavaly októberben, ám a kalandok akkor nem értek véget, kiderült ugyanis az idei GDC-n, hogy folytatódik a Portal!

GDC 2008: Friss Aliens: Colonial Marines részletek

A SEGA tegnap végre friss részleteket közölt a Gearbox által fejlesztett új Aliens FPS-ből, a PC-re, PS3-ra és X360-ra igyekvő Colonial Marines-ből.

GDC 2008: Dead Space képregény készülőben

Az Electronic Arts büszkén jelentette be a GDC-n, hogy képregény készül a Dead Space alapján. A comic book a játék előzményeit mutatja majd be.

GDC 2008: A harmadik GDC-s trailer szállítmány

Ismét összegyűlt egy szép adag GDC-s trailer. Ezúttal többek közt kaptunk Bionic Commando-t, Dead Space-t, Ninja Gaiden 2-t és Too Human-t is.

GDC 2008: Grand Theft Auto 4 képek és trailer!

A Rockstar az idei GDC alatt másodszor gondoskodik róla, hogy el legyünk látva friss Grand Theft Auto 4 anyagokkal. Ezúttal képek és trailer egyaránt érkezett.

GDC 2008: Ismét csúszik a Warhammer Online

Anno a World of Warcraft méltó vetélytársaként tűnt fel a porondon, lassacskán pedig azt is elfelejtjük, hogy van: ismét csúszik a Warhammer Online megjelenése.

GDC 2008: Júniusban érkezik a Ninja Gaiden 2

A tegnapi Microsoft-konferencián jelentették be a Ninja Gaiden második részének boltokba kerülési dátumát: a játék 2008. júniusában érkezik.

GDC 2008: 10 perces Postal 3 gameplay videó

A francia JeuxVideo készített egy hosszabb interjút a Postal 3 készítőivel - a hangulatos beszélgetés alatt pedig magát a játékot láthatjuk mozgás közben!