Hírarchívum - 2008. április

Új résszel bővül a Penumbra-sorozat

Chocho kolléga imádta a legújabb Penumbrát, s ahogy a sajtó, úgy a közönség körében is remek fogadtatásra talált az új rész - a siker óriási, jön a folytatás.

Mortal Kombat vs DC Universe bejeletés

A Midway Games ma hivatalosan belentette, hogy a korábban Mortal Kombat 8 néven futó projekt végleges neve Mortal Kombat vs DC Universe lesz.

Letölthető a Kung Fu Panda demója

Májusban kerül mozikba a Shrek alkotóinak új animációs filmje, a Kung Fu Panda, ezzel együtt pedig a játékadaptáció megjelenése is vészesen közeleg.

Mercenaries - lesz harmadik rész is

A készítők szerint a Mercenaries 2 megjelenése után rögtön nekiállnak a harmdik rész fejlesztésének - az új kiadót ismerve persze ezen már meg sem lepődünk.

Saints Row 2 - fegyverek és járművek

Új viedó érkezett a konzol exkluzív Saints Row 2 kapcsán. A most megjelent képkockákban betekintést nyerhetünk a játék járműveinek és fegyvereinek tárházába.

Megduplázódtak az X360 konzol európai eladásai

A március 14-i, alacsonyabb ajánlott fogyasztói ár bejelentése óta megduplázódtak az Xbox 360 konzol európai eladásai - értesített minket a Microsoft.

Iron Man demo és trailer

Napvilágot látott a film alapján készülő Iron Man játék kipróbálható verziója és mellé egy hangulatos videó, amely végre ingame jeleneteket tartalmaz.

Kipróbálható Sacred 2 a Role Play Convention-ön

Kipróbálható Sacred 2-vel készül az Ascaron az április végi Role Play Convention kiállításra. A játéknak a többjátékos módjába nyerhetünk itt betekintést.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Elkészült a Grand Theft Auto negyedik része

Eljött a pillanat, amire oly régóta várunk, oly sokan: elkészült a Grand Theft Auto negyedik része, az aranylemezt pedig elküldték az illetékeseknek sokszorosításra.