Hírarchívum - 2008. április

Brett Favre a Madden NFL 09 borítóján

Az Electronic Arts bejelentése szerint Brett Favre, Green Bay Packers volt hátvédje szerepel majd a Madden NFL idei, ünnepi részének borítóján.

Grand Theft Auto 4 - napi képadag

Egyesek már játszanak vele, ám a hivatalos megjelenésig még 3 hosszú nap van hátra. A várakozás fájdalmas, addig is csemegézzetek a 12 új kép közül.

Mozgásban a Metal Gear Online

A tegnap indult bétába végre azok is bepillantást nyerhetnek egy videó keretén belül, akik nem rendelkeznek Playstation 3 konzollal, de érdeklődnek a játék iránt.

Siren - fedezd fel, mit rejt a sötét

A tegnapi videó után két újabb jelent meg, amely bemutatja a Siren: New Translation néhány sötét helyszínét és az életünkre törő zombikat.

Hamarosan indul a Battlefield: Heroes bétája

Az EA gondozásában készülő ingyenes multiplayer játék, a Battlefield Heroes bétatesztje hamarosan elkezdődik, egészen pontosan május 6-án.

Mégsem kell búcsúzni a Sega Rally készítőitől

A SEGA pár napja jelentette be, hogy bezárja a Sega Rally-t fejlesztő Sega Racing Studio fejlesztőcéget - a csapatot viszont egy idegen kiadó megmentette.

Civilization Revolution június 6-án

A 2K Games ma végre bejelentette, hogy június 6-án jelenik meg a PC-n nagy sikereket elért Civilization sorozat konzolokra szánt változata.

Nem hozzák előre a Grand Theft Auto 4 premierjét

Egy hamis levél terjed a neten, melyben csalók a Take2 nevében szólítják fel a világ videojáték kereskedőit, hogy kezdjék el árulni a GTA4-et.

Lesz demo a Spore lénytervezőjéből

Will Wright legújabb agyszüleménye szeptember 5-én jelenik meg, ám a nyár folyamán lehetőségünk lesz kipróbálni a játék lénytervezőjét, vagy akár annak demo verzióját.

Siren: New Translation demó gameplay videó

A japán Playstation Store-ra felkerült az alig pár hete bejeletett Siren: New Translation demója, ebből érkezett most egy hosszabb gameplay videó.