Hírarchívum - 2008. április

Megérkeztek az első GTA IV csalások

Szinte még meg sem jelent a játék, máris elérhetőek az első csalások, amelyek könnyebbé teszik a játékot, de ezzel együtt a játékélményt ronthatják.

Hivatalosan is megjelent a Grand Theft Auto 4

Ettől a perctől kezdve hivatalosan is elérhető Magyarországon a Grand Theft Auto 4. A játék a Gamekapocs internetes áruházából is megrendelhető.

Apró részletek a Ghostbusters kapcsán

A Terminal Reality állítása szerint nem lesz szemmel látható különbség a Playstation 3 és Xbox 360 verziók között, valamint a régi, jól ismert főcímdal is felcsendül a játék alatt.

Év végén jön az új Prince of Persia

Az Ubisoft bejelentette, hogy az idei év végén végre megjelenik az új Prince of Persia trilógia első darabja, valamint azt is megtudtuk, milyen platformokra várható.

A héten megjelenő játékok

A hét igazi nagy sztárja a Grand Theft Auto 4, az Iron Man-en kívül sok ellensége nem is nagyon lesz a elkövetkezendő időkben.

50 Cent keményebb, mint valaha

A nagyszájú rapper újra egy videójáték főhősévé válik. Két új videó érkezett az idén megjelenő 50 Cent: Blood on the Sand című akciójátékból.

Három új Prototype videó

A sokak által várt Prototype három új videóval jelentkezik, amelyeket a Sierra Gamers Day 08 keretein belül mutattak be a közönségnek. Nem mindennapi játékra számíthatunk!

Grand Theft Auto 4 - gameplay videózuhatag

Világot látott néhány Grand Theft Auto IV gameplay videó a GameTrailers.com jóvoltából - kezdjétek felkötni az állatokat, hiszen ezek után biztosan a földet fogja verni.

Lezárult a Lost: Via Domus nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából Lost: Via Domus ajándékcsomagokat osztottunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

PC-re is elkészül a Dynasty Warriors 6

Folytatódik a KOEI portolási mániája, a Warriors Orochi és a Romance of the Three Kingdoms után újabb konzolos játékuk mutatkozik be számítógépen.