Hírarchívum - 2008. április

Age of Conan - terítéken a fejlődésrendszer

A tegnapi harcrendszert bemutató videó után megérkezett a következő, amely hősünk fejlődését és a szintlépéseket hivatott bemutatni, Erling Ellingsen tolmácsolásában.

Overlord: Raising Hell látnivalók

A PC-re és Xbox 360-ra már megjelent overlord hamarosan megérkezik a Playstation 3 konzolra is. A kiadó közzé tette a játé előzetesét, ami egész jóra sikeredett.

Metal Gear Solid 4 - japán nyelvű trailer

Június 12-én végre napvilágot lát a sokak által várt Metal Gear Solid 4. A várakozás fájdalmas perceinek enyhítésére megérkezett egy japán nyelvű előzetes.

Age of Conan - harcrendszer bemutató

Egy új videó keretein belül betekintést nyerhetünk az Age of Conan harcrendszerébe, megismerhetjük a pajzs és a kombók használatát.

HWSW: Senkinek sem kellenek a Motorola mobiljai

Összezuhant a Motorola az első negyedévben, a vállalat 40 százalékkal kevesebb mobiltelefont adott el mint egy éve - írja a Nagytestvér.

Jason Bourne verhetetlen a harcok terén

A megjelenéshez közeledve egyre többet látunk a Bourne játékból. A mostani videóban újra szemügyre vehetjük Jason félelmetes harci képességeit.

Haze - jön a játék, rázendít a Korn is

Május végén boltokba kerül a PS3-exkluzív Haze, melynek betétdalát a méltán népszerű Korn írta. A nótát a most érkezett trailer keretében hallgathatjátok meg.

Ismét az Assassins Creed vezeti a toplistákat

Az április 12-ével zárult héten a frissen megjelent PC-s Assassin's Creed: Director's Cut vitte a pálmát - nem is csodálkozunk, Altairt mindenki imádja.

Letölthető a Worldshift többjátékos demója

A bétatesztek után, letölthetővé vált a Worldshift publikus többjátékos demója, mely egy CD-nyi helyen terpeszkedik - mai viszonylatban még aprónak is tekinthető.

Június végén jön Európába az új Smash Bros.

Japánban már ezer éve, Amerikában pedig pár hónapja került boltokba a Super Smash Bros. Brawl - végre-valahára az európai megjelenési dátumra is fény derült.