Hírarchívum - 2008. április

Command & Conquer 3 - új pályák a kiegészítőhöz

A legnagyobb rajongók valószínűleg már végigjátszották a Kane's Wrath egyjátékos kampányát, és a multit nagy hévvel nyomva nem utasítják vissza az új térképeket.

Iron Man - újabb kétperces kedvcsináló érkezett

Kevesebb, mint két hét van hátra az Iron Man új film- és játékadaptációjának megjelenéséig, így talán nem véletlen, hogy záporoznak az előzetes videók.

The Wheelman látnivalók érkeztek

A Vin Diesel főszereplésével készlő The Wheelman új látnivalóval jelentkezik, egy videó és néhány kép formájában. Érdemes szemügyre venni őket.

Unreal Tournament 3 - mozgásban az X360 verzió

Régen hallatott magáról az Unreal Tournament 3 Xbox 360-as verzója, ám most befutott egy videó és mellé néhány hangulatkeltő kép.

Mortal Kombat vs DC Universe - az első trailer

A tegnapi bejelentés után meg is érkezett az első előzetes a sokak által kíváncsian várt Mortal Kombat vs DC Universe-ből. Néhány ingame jelenetet is láthatunk.

Nyerj eredeti Lost játékot exkluzív relikviákkal

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából egy eredeti Lost: Via Domus Xbox 360-as játékot nyerhetsz exkluzív pólóval és poszterrel!

Diablo 3 bejelentésre várunk?

Mostanában elég divatos formája a bejelentéseknek az internetes countdown; ma ugyanis két Diablo 3 fansite-on is felbukkant egy rejtélyes visszaszámláló.

Spider Man: Web of Shadows trailer

A Marvel képregények egyik népszerű szuperhőse visszatér egy igazi next-gen epizóddal, amelyben a számos ellenség közül a legnehezebbel kell megküzdenie...

Mass Effect DLC a PC-s tábornak is

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Mass Effect PC-s verzója nem kapja meg a Bring Down The Sky névre hallgató letölthető tartalmat. Úgy tűnik, mégis lesz.

Alone in the Dark - lobogó tűz

Az Atarinak köszönhetően egy új techdemót leshetünk meg a készülő Alone in the Dark kapcsán, amelyben a tűz megjelenítését mutatják be.