Hírarchívum - 2008. április

Silent Hill: Homecoming megjelenési dátum

A korábban Silent Hill 5 című túlélőhorror új nevet kapott, ami nem más, mint Silent Hill: Homecoming. A hivatalos megjelenési dátum is napvilágra került: szeptember 26.

STALKER: Clear Sky és a DX10

Augusztus 29-én újra beléphetünk a Zónába, újra összecsaphatunk a szörnyűséges lényekkel és küzdhetünk a túlélésért ebben a kegyetlen világban.

Midnight Club: Los Angeles dátum és PSP premier

A Rockstar San Diego ma bejelentette a Midnight Club: Los Angeles megjelenési dátumát, valamint bemutatta a PSP-s verziót is.

The Bourne Conspiracy - Jason bevetésen

A múltkori videó után most két újabb mozgókép jelent meg az ígéretesnek tűnő The Bourne Conspiracy-ből, amelyben Jason harci képességeit láthatjuk.

Age of Conan - jövő héten indul a nyílt beta

Jövő héten megkezdődik a Hyboria világában játszódó Age of Conan nyílt beta tesztje, így a FilePlanet előfizetők kipróbálhatják milyen is lesz a játék.

Új Alone in the Dark mozgóképek

Öt darab videó látott napvilágot a túlélőhorrorok legújabb tagja, az Alone in the Dark kapcsán. A június 20-án megjelenő játékban rengeteg borzongás vár ránk.

Hellboy: The Science of Evil trailer

A sokak által rég elfeledett Hellboy: The Science of Evil című játék megjelenése egyre jobban közeledik, ezt bizonyítja a most megjelent videó is.

Nem készül demó a Gears of War 2-höz

Az Epic Games a Shacknews munkatársai kérésére megerősítette, hogy nem készül játszható demó az Xbox 360 exkluzív Gears of War második részéhez.

Húsz screenshot és videó az Afro Samurai-ból

Húsz premier screenshot kíséretében megérkezett a 2005-ben bejelentett, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra készülő Afro Samurai első trailere.

Készül a The Darkness folytatása

A Top Cow munkatársainak be sem áll a szája, már megint kikotyogták, hogy készül a tavalyi nyár egyik legsikeresebb játékának a folytatása: jön a The Darkness 2.