Hírarchívum - 2008. április

GTA 4 - a gyűjtői kiadás tartalma

Már csak egy hét van hátra, és kezünkben foghatjuk a GTA negyedik epizódját. Egy ausztrál üzletnek köszönhetően megleshetjük, mi is található a gyűjtői kiadásban.

Alone in the Dark - lesz gyűjtői változat is

Az Atari végre hivatalosan is bemutatta az Alone in the Dark ötödik részének gyűjtői változatát, mely a bejelentés szerint PC, Wii és X360 platformokon lesz elérhető.

Nem lesz Diablo 3 bejelentés

A múltkor felbukkant visszaszámlálók ellenére a Blizzard nem készül egyelőre bejelenteni a Diablo harmadik részét - kár, pedig a Starcraft 2 mellett nem is vágytunk volna másra!

Befejeződtek az Age of Conan munkálatai

Befejeződtek az Age of Conan: Hyborian Adventures munkálatai, a bejelentés mellett pedig fény derült az MMORPG végleges gépigényére és árazására is.

Szeptemberig csúszik a TNA iMPACT! megjelenése

A Midway új sikervárományos pankrátorjátéka, a TNA iMPACT! késni fog még pár hónapot az elhúzódó fejlesztések miatt - előreláthatólag szeptemberig kell várnunk.

COD4: Variety Map Pack - csütörtöktől PS3-on

Az Xbox 360 tulajok már egy ideje élvezhetik a Call of Duty 4-hez készült pályacsomagot, ám csütörtöktől a Playstation 3 felhasználók is részesülnek a mókából.

Végre valaki nemet mondott Uwe Bollnak

A pocsék filmrendezők is szeretnek játszani. Így van ez Mr. Bollal is, aki szeret a jó játékokból kevésbé jó filmeket csinálni. Most azonban nemleges válaszra lelt.

Metal Gear Online - beta helyzetjelentés

A sikeres múltra visszatekintő Metal Gear sorozat a hamarosan megjelenő negyedik rész mellett egy teljesen új játékkal jelentkezik: a Metal Gear Online-nal.

Gran Turismo 5: Prologue gameplay videók

A múlt hónapban megjelent, Playstation 3 platformon hódító Gran Turismo 5: Prologue kapcsán kettő, gameplay jeleneteket tartalmazó videó jelent meg.

THEY látnivalók érkeztek

Keveset hallottunk eddig a Metropolis által fejlesztett, remeknek ígérkező THEY-ről. A vérbeli sci-fi FPS-ből érkezett egy nagy csomagnyi screenshot.