Hírarchívum - 2008. június

Új videók érkeztek a Prototype-ról

Két érdekes videó érkezett a 2009. első felére eltolt Prototype-ból, amely egy New York-ban játszódó, sandbox típusú akciójáték lesz főszerepben egy alakváltóval.

Gears Of War 2 - a színfalak mögött

Új, 8 perces videó jelent meg a Gears Of War 2-ről, amiben beumtatnak a készitők pár új mozdulatot, de legfőképpen néhány új multiplayer pályát.

Naruto: Ultimate Ninja Storm demo július 17-én

Hamarosan megérkezik a legújabb, Playstation 3 exkluzív Naruto játék kipróbálható változata, amely PSN hálózatán lesz elérhető, valamint megtekinthető 4 új videó is.

WoW: Wrath of The Lich-King látnivalók

A Diablo 3 bejelntése után Blizzard bemutatott néhány új képet a nagysikerű MMORPG, a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéről.

Megérkeztek az első Diablo 3 gameplay jelenetek

A Blizzard rendezvényén bemutatott gameplay videó végre bárki számára megcsodálható. A felbontás sajnos nem a legjobb, de a lényeg látszik: a játékmenet.

Az első Diablo 3 képek és háttérképek

A bejelentés és az első trailer után megérkeztek az első képek is, amelyek játék közben készültek, valamint 3 darab háttérkép is található közöttük.

Ébredezik a Diablo 3 - befutott az első trailer

A várva várt bejelentés után megérkezett a debütáló videó, amely mesterien megteremti azt a már jól ismert Diablo hangulatot, amelyet oly sokan szeretünk.

Megtört a jég: Diablo 3 bejelentve

Megtört a jég, s a Blizzard bejelentette a várva várt új játékát, amely már napok óta foglalkoztatja a gamereket az internet különböző bugyraiban: Diablo 3!

KIEMELT: EURO 2008 nyereményjáték vasárnapig!

Június 29-én vasárnapig, vagyis a foci EB döntőjének napjáig játszhatsz az Adidas és az Electronic Arts által felajánlott EURO 2008 ajándékokért!

Battlefield: Bad Company videótrió érkezett

Három Battlefield: Bad Company videó is napvilágot látott a héten. Mindhárom trailer nagyon hangulatos, sőt HD felbontásban is elérhető!