Hírarchívum - 2008. június

Need for Speed: Undercover pletykák megcáfolva

Mint tudjuk, jön az új Need for Speed: Undercover - a játékról új, mostanra hamisnak bizonyuló pletykák kerültek fel az internetre.

Gears of War 2 képözön

Nem kevesebb, mint 47 darab új kép érkezett galériánkba, amelyeken megcsodálható néhány új ellenfél, valamint az új fegyverek és helyszínek is feltűnnek.

Sokat kell még várni az Assassin's Creed 2-re

Lauren Detoc, a Ubisoft amerikai elnöke egy interjú során árulta el, hogy pihentetik egy időre az Assassin's Creed-et, s még sokat kell várni a folytatásra.

Limbo of the Lost - megszólalnak a fejlesztők is

Az elmúlt hónapok legnagyobb botránya volt, hogy a Limbo of the Lost című kalandjáték több helyszíne is teljes mértékben más játékokból lett átemelve.

Októberben érkezik a Fable folytatása?

Megérkezett az Inside Lionhead című videósorozat hatodik epizódja, melyben apró utalást kapunk a Fable második részének megjelenésére vonatkozóan.

NBA Live 09 - kosarasok a pályán

Az EA Sport által fejlesztett NBA Live idén is megörvendezteti a kosárlabda szerelmeseit egy új epizóddal, amely csak konzolra érkezik.

Call of Duty: World At War - képek a csatából

Megállíthatatlanul érkeznek a világhálóra az újabbnál újabb képek a nagysikerű Call of Duty következő részéből, amely a World at War alcímet viseli.

Metal Gear Solid 4 - rendkívüli európai sikerek

Nem csupán Japánban, de Európában is rendkívüli népszerűségnek örvend a legújabb Metal Gear Solid, mely kizárólag a PlayStation 3-ra jelent meg.

Frissült a Blizzard honlapján látható teaser

Folyamatosan átalakul a hétfői teaser kép: az első találgatások a World of Warcraft: Wrath of the Lich King felé terelődtek, míg ma újabb darabkák nem váltak láthatóvá.

Csúszik a Disciples III megjelenése

Az Akella által fejlesztett, leginkább a Heroes epizódokra hasonlító játék megjelenési dátumát módosították, így csak a következő esztendőben érkezhet.