Hírarchívum - 2008. június

Hétfőn jelenik meg az ingyenes Battlefield: Heroes

Június 30-án, vagyis most hétfőn fog megjelenni a DICE és az Electronic Arts közreműködésével készülő ingyenes új Battlefield játék, a Heroes.

Saints Row 2 - Bővebben a sztoriról

Újabb bemutató érkezett a várva várt Saints Row 2-ből. Ezúttal a történetről tudhatunk meg pár dolgot a videóban, mely valljuk be hangulatosra sikeredett.

E3 2008: Játékok listája

Végre megérkezett az ez évi E3 játék listája, de a legtöbb ember már tudja hogy milyen játékokra számíthatunk a közeljövőben, viszont lesznek meglepetések is.

Megérkezett az első Crysis Warhead trailer

Megérkezett a CryTek budapesti stúdiójában fejlesztett Crysis Warhead első trailere. A kiegészítő főszerepében ezúttal Psychot köszönthetjük.

HWSW: Online videoszolgáltatás Playstation 3-ra

Hivatalosan is megerősítette a Sony azokat a korábbi híradásokat, melyek szerint a vállalat online filmletöltő szolgáltatás beindítását tervezi - írja a HWSW.

Két hét alatt hárommillió MGS4 talált gazdára

Két hét alatt nem kevesebb, mint hárommillió Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots játék fogyott világszerte. A Sony mérföldkőnek nevezte az eladásokat.

Kipróbálható az Xbox-os LEGO Indiana Jones is

Az Xbox 360 tulajok számára elérhetővé vált a LEGO Indiana Jones: The Original Adventures című játék kipróbálható változata, az Xbox Live hálózatán keresztül.

Prince of Persia ellátogat a Nintendo DS-re is

Az Ubisoft bejelentette, hogy a közkedvelt Prince of Persia sorozat tiszteletét teszi Nintendo DS platfromon is és a The Fallen King alcímet fogja viselni.

Rainbow Six: Vegas 2 - készül a Fan Pack

Az Ubisoft bejelentette, hogy készül egy Fan Pack nevű csomag a nagysikerű játékukhoz, amely tartalmazni fog 3 új pályát és megannyi apró változtatást.

Ismét frissült a Blizzard teaser!

Az elmúlt napokban nagy izgalmat kavaró Blizzard teaser mostanra oly mértékben látható vált, hogy a feltételezések mindig változnak.