Hírarchívum - 2008. június

Újabb Atlantica Online videó

Atlantica online egy újab videóval mutatkozik be, amely sajnos elég rövidre sikerült. A videóban rengeteg helyszint mutatnak be, számos csatajelenetet.

Húsz percnyi Far Cry 2 videó

A Dreamhack alkalmából az Ubisoft nem kevesebb, mint húsz percnyi videót mutatott be közelgő játékuk, a Far Cry 2 kapcsán, amely november 28-án jelenik meg.

Boogie Superstar bejelentés az első képekkel

Az Electronic Arts ma bemutatta a Wii-re, PS2-re és DS-re megjelent, meglehetősen gyengén sikerült Boogie folytatását, mely egyelőre kizárólag Wii-re készül.

Blood Bowl - megérkezett az első mozgókép

A Blood Bowl a Sega Superstars Tennis-hez hasonlóan egy népszerű sportot ültet át fantázia szülte világba: ezúttal amerikai focit játszanak a Warhammer lényei.

Nem lesz Duke Nukem Forever az idei E3-on

A 3D Realms régóta fejlesztett lövöldéjét nem mutatják be az idei E3-on - nem nagy meglepetés ez, de azért ilyenkor mindig elkezdjük érezni az átverés szagát, nem?

Letölthető a Top Spin 3 kipróbálható változata

A napokban megjelenő Top Spin 3 demója már letölthető az Xbox 360 tulajdonosok számára, így aki ráér egy picit, kipróbálhatja a játékot vásárlás előtt.

Playstation 3-ra is lesz Sacred 2: Fallen Angel

Az Ascaron nyilvánosságra hozta, hogy a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztése Playstation 3-ra már folyamatban van. A játék november 6-án kerül a boltokba.

Resistance 2 képek és videó

Az Insomniac Games által fejlesztett Resistance 2: Rise of Man kapcsán néhány új képet csodálhatunk meg, valamint egy nyulfarkyi hosszúságú videó is érkezett.

Warhammer Online - epikus helyszínek

Új videó került napvilágra az EA Mythic műhelyében készülő MMO-ról, amely a nagysikerű Warhammer univerzumban játszódik, és ősszel kerül a boltok polcaira.

Ismét mozog az új Ultimate Fighting Championship

A múltkori ingame videóval kapcsolatban még voltak negatív észrevételeim, mint a sérülések és a mimika hiánya - mára szertefoszlott, a mai mozgókép hihetetlen!