Hírarchívum - 2008. szeptember

Pro Evolution Soccer 2009 - egy BL meccs videója

A múltkori intró után négy újabb videó jelent meg a Pro Evolution Soccer 2009-ről - ezúttal egy teljes meccset tekinthetünk meg hosszabbítással és büntetőkkel együtt.

Resistance 2 képek és infók a többjátékos módról

18 új kép látott napvilágot a Resistance második része kapcsán, valamint a fejlesztők elárultak néhány érdekességet a többjátékos móddal kapcsolatban.

LIVE exkluzív lesz a PC-s Grand Theft Auto 4

A Grand Theft Auto sorozat negyedik része Games for Windows LIVE exkluzív játékként fog debütálni PC-re most novemberben. A rendszer idén ünnepli második szülinapját.

Halo MMO-n dolgozott az Ensamble Studios

Nem is oly rég jelentették be, hogy hamarosan bezárja kapuit az Age of sorozatról elhíresült Ensamble Studios, akik a Halo Wars mellett egy MMO-n is dolgoztak.

Wrath of the Lich King Collectors Edition akció!

Előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King - az ingyenes kiszállítás és a klánkedvezmény ezentúl a Collector's Edition kiadásra is vonatkozik!

Idén is lesz Game Show kiállítás Budapesten

2008. november 6. és 9-e között idén először rendezik meg a magyarországi Game Show kiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén.

HWSW: Terjed a 100 megabites internethálózat

Hamarosan 1,2 millió hazai háztartásban lehet 100 megabites internetkapcsolat - írja a HWSW. A Magyar Telekom 2013-ra tervezi a fejlesztést.

Jön a Function 2008 digitális művészeti találkozó

Idén szeptember 26-28-án rendezik meg Magyarország (és a régió) legnagyobb nemzetközi demoscene party-ját, a budapesti Function 2008-at!

Magyar felirattal érkezik a Fable 2

2008. október 24-én a magyarországi boltok polcain is megjelenik a Fable 2. A hazai rajongóknak külön jó hír, hogy a játék magyar feliratokkal ellátva lesz elérhető.

Pro Evolution Soccer 2009 - itt a játék introja

Közeleg a Pro Evolution Soccer 2009 demója, illetve a teljes verzió október 17-i megjelenése. Ezúttal a játék intrójára csorgathatjuk a nyálunkat.