Hírarchívum - 2009. január

Késő esti galériamánia a Gamekapcson

Estére olyan nagy sztárok futottak be, mint Diablo III, FEAR 2, Fight Night 4, Halo Wars, Mafia 2, HAWX, UFC 2009 - és még sorolhatnánk. Lesd meg mindet!

Európai Resident Evil 5 demó a Live-on

Végre hozzánk is megérkezett a Resident Evil 5 kipróbálható változata, így aki esetleg kibírta a japán verzió megtekintése nélkül, belevetheti magát a sorozat új részébe.

Cyclopean - szerepjáték Lovecraft művei alapján

Az Age of Decadence című játékról ismert Iron Tower új körökre osztott szerepjátékon dolgozik, amely Howard Phillips Lovecraft művein alapszik majd.

Felülmúlták a játékok a DVD-eladásokat

Bár az év végi hajrában olyan filmek jelentek meg DVD-n és Blu-Ray lemezen, mint a The Dark Knight vagy a Wall-E, a videójáték-eladások még így is felülkerekedtek azokon.

Kelendő a Mortal Kombat vs DC Universe

A Midway a minap bejelentette, hogy legújabb játékuk, a Mortal Kombat vs DC Universe már több, mint 1.8 millió példánya talált gazdára világszerte.

Újabb Final Fantasy XIII képek

A Square Enix által fejlesztett Final Fantasy XIII kapcsán új képek jelentek meg, amelyek a Famitsu magazin legújabb számából származnak.

Késni fog a The Sims harmadik része?

Az EA gondozásában készülő The Sims 3 nem biztos, hogy tartani tudja az eredeti megjelenési dátumot, egy esetleges késés is elképzelhető.

Bezártak a Microsoft Flight Simulator fejlesztői

A Microsoft megerősítette, hogy a Flight Simulator játékokról ismert Aces Game Studio bezárta kapuit a redmondi óriás nagyszabású leépítési terveinek köszönhetően.

Guitar Hero: Metallica - a végleges számlista

Véglegesedett a Guitar Hero: Metallica számlistája, mely szerint a játékosoknak közel ötven nóta közül nyílik lehetőségük választani a játék során.

Elkészült a House of the Dead: Overkill

A Sega is észrevette, hogy a House of the Dead-féle railshooterek általában csak Wii-n életképesek, így sorozatuk új részét is ezen platformon fogják ránk erőltetni.