Hírarchívum - 2009. október

Bioshock 2 - A Rapture szörnyűségei

A Rapture megannyi szörnyűséget rejt, és még tíz évvel az első epizód után is érhetnek bennünket meglepetések, még ha egy Big Daddy bőrébe bújunk is.

Külső nézet a Modern Warfare 2-ben

Tegnap érdekes pletykák láttak napvilágot a Modern Warfare folytatásával kapcsolatban, miszerint külső nézetben is játszhatunk majd kedvenc FPS játékunkat.

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.

Epic Mickey után Dagobert bácsi jön?

Warren Spector jelenleg a kizárólag Nintendo Wii-re készülő Epic Mickey munkálataival van elfoglalva, ám utána szívesen elővenne még egy Disney klasszikust.

Bemutatkozik az új Szupercsapat!

Fiatal korunk kedvenc akciósorozata volt a Szupercsapat, vagy az A-Team, ahogy eredetileg emlegették. Most mozifilm készül róluk, az első fotó pedig már be is futott!

A videojáték olyan rossz lehet, mint a dohányzás

Amerikai gyermekorvosok szerint a videojáték legalább olyan rossz hatással van a fiatalok egészséges fejlődésére, mint a dohányzás. Friss kutatás következik.

HWSW: Nagyon átlátszó - LG GD-900 mobilteszt

Nagytestvérünk, a HWSW letesztelte az LG legújabb, GD-900 kódnévre hallgató, átlátszó billentyűzettel felszerelt mobiltelefonját. Nem mindennapi modell!

Netflix filmkölcsönzőt kap a PS3 is

Az Xbox 360 után idén novembertől a Playstation 3 konzolokon is elérhető lesz a Netflix filmkölcsönző, rossz hír viszont, hogy ezúttal is csak az amerikaiak kapnak a jóból.