Hírarchívum - 2009. október

Főoldali kommentszemle - újdonság a GK-n!

A hétvégén új érdekességgel bővült a Gamekapocs főoldala, az új felületnek hála ezentúl egy pillanat alatt át lehet nézni, hogy ki és milyen hírt, vagy cikket kommentelt utoljára!

Mozgásban a No More Heroes 2

Desperate Struggle alcímmel készül a No More Heroes folytatása, mely legalább annyira stílusosnak ígérkezik, mint nagysikerű elődje - a Wii egyik legjobbja, kétségtelen.

Ingyenes a Champions Online a jövő hétvégén

Az új kiegészítő megjelenésének alkalmából a jövő hétvégén ingyenesen kipróbálható lesz a Cryptic legutóbbi MMORPG-je, a Champions Online.

December elsején kerül boltokba az Avatar

Több, mint két héttel a mozikba kerülés előtt jelenik meg a James Cameron's Avatar játékváltozata. A film ígéretesnek tűnik, remélhetőleg a játékban sem kell csalódnunk!

Letölthető az új Ratchet & Clank demója

Ahogy azt a készítők megígérték, letölthetővé vált a Ratchet & Clank: A Crack in Time demója, melyben Clanket, a közkedvelt duó robotizált felét irányíthatjuk.

Multitouch támogatással érkezik a RUSE

Sokan mondják, hogy a második világháborús játékok között már nem lehet újdonságot felmutatni - lám, a RUSE most alaposan rácáfol a szóbeszédre.

DirectX 11 - A látvány újabb lépcsőfoka

Egyelőre keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy élőben is láthatja a DirectX 11-et, ám az új techdemot mindenki szemügyre veheti.

SW: The Old Republic - Újabb háttérinformációk

Az újabb trailerben újabb háttérinformációkat tudhatunk meg a nagyszerű történettel kapcsolatban, amely a játék egyik legnagyobb erőssége lesz.

Lassan válhat népszerűvé a DJ Hero

A Red Octane egyik alapítója, Kai Huang elárulta, hogy nem számítanak azonnal hatalmas sikerre a DJ Hero megjelenésével, hanem hosszabb idő alatt lesznek sikeresek.

Megtekinthető az Uncharted: Eye of Indra

Bár nem valószínű, hogy az Unchartednak extra reklámra volna szüksége, az új animációs sorozat kiválóan adja a lovat a játékok sikere alá.