Hírarchívum - 2009. november

Virtuális E3-at tervez jövőre a Microsoft

Egy pletyka szerint hatalmas áttörést készít a Microsoft a 2010-es E3-ra, amelynek köszönhetően azok is élvezhetik a konferenciát, akik nem látogatnak ki a rendezvényre.

Ma lesz a Gamekapocs TV első videotesztje!

Ahogy a csütörtöki Rádióban már bejelentettük, indul a Gamekapocs TV is! Az első adás hétfőn lesz esedékes, a műsorban pedig a Left 4 Dead 2-t fogjuk tesztelni.

Thief 4 - Köszöni szépen, jól van

Stephane D’Astous, az Eidos Montreal fejese elmondta, hogy remekül haladnak a Thief negyedik részének munkálataival, nincs ok az aggodalomra.

3D-s megjelenítőkben a videójátékok jövője?

Hamarosan megjelenik az Avatar című film alapján készülő játék, amelyet a filmhez hasonlóan 3D-ben is élvezhetnek a megfelelő megjelenítővel rendelkezők.

Co-op játékmód a Splinter Cell új részében

A PC Zone magazinnak köszönhetően megtudtuk, hogy Sam Fisher legújabb kalandjait is játszhatjuk majd társunkkal együtt, co-op játékmódban.

Vérfrissítést kap a LittleBigPlanet hétfőn

PSP-s verzió ide, első születésnap oda, a Media Molecule nem hagy fel a LittleBigPlanet támogatásával, sőt a jövő héten új frissítést is kiadnak a játékhoz!

Need for Speed: World Online - kezdődik a béta

Hamarosan kezdődik a Need for Speed: World Online első béta tesztje, mely ezúttal már az európai régiót is érinti - ha érdekel a Need for Speed MMO, nem hagyd ki!

Új Red Dead Redemption kedvcsináló érkezett

Nagyon vártam a Rockstarnál készülő Red Dead Redemption egy újabb videójára - nagyon! Most megkaptuk, de nem mondanám, hogy jött és győzött.

Újabb 3 karakterrel bővül a Super Street Fighter IV

A napokban felkerült a netre a japán Famitsu magazinból néhány kép, amelyben bemutatták a Super Street Fighter IV három új karakterét, Cody-t, Guyt és Adont.

Halálra vannak ítélve a konzolos játékok?

A Square Enix fejese szerint tíz éven belül eltűnhetnek a piacról a konzolos játékok, a jövőben pedig az OnLive-hoz hasonló rendszereken keresztül fogunk játszani.