Hírarchívum - 2009. november

Gőzerővel készül a Far Cry harmadik része

Sok kritika érte a Far Cry második részét, ám a Ubisoft máris dolgozik a következő epizódon, legalábbis Kevin Shortt állítása szerint zajlanak a fejlesztések.

Popcornt bekészíteni, holnap GS TV LIVE!

Holnap délután öt órakor a megszokott időpontban jön az új Gamestar TV LIVE műsor, benne Lázárfalvi Tamással, a King Arthur külföldi kampánymenedzserével.

Karácsony előtt bemutatkozhat a Dead Space 2

Az Official PlayStation Magazine e havi számában talált teaser szerint decemberben exkluzív előzetes keretében mutatják majd be a Dead Space folytatását.

The Old Republic - leleplezték a két utolsó kasztot

Bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic két utolsó kasztja, ezzel a végleges verzióban található karakterosztályok száma nyolcra duzzadt.

Tron játékpremier a VGA-n, itt az első teaser!

A Halo: Reach és a sokat pletykált új Spec-Ops mellett a Tron: Legacy játékváltozata is a decemberi Video Game Awardson mutatkozhat be először.

Óriási siker övezi az új Assassin's Creedet

Noha a PC-s verzió még meg sem jelent, az Assassin's Creed második része kapcsán már most eldőlt, hogy az ősz és várhatóan az ünnepek egyik fő sikercíme lehet.

Március végén jön a Just Cause folytatása

A Square Enix a minap bejelentette, hogy még az idei üzleti év vége előtt, március végén boltokba kerül a svéd Avalanche által fejlesztett Just Cause második része.

Mercenaries MMO-n dolgozott a Pandemic

Mercenaries Inc. címmel többjátékos módra kihegyezett Mercenaries-epizódon dolgozott a múlt héten bezárt Pandemic - az anyagról egy rövid videót is kaptunk.

Zombis MMO készül az Undead Labs műhelyében

Jeff Strain, az NCSoft egykori munkatársa alapította az Undead Labs nevű fejlesztőcsapatot, akik egy zombis témájú MMO fejlesztésébe fogtak.

Online is játszható lesz a LEGO Indiana Jones 2

A játék tesztjében szarvashibaként emlegettük, hogy bár a játék kiválóan játszható kooperatív módban, mindezt csupán egy konzolnál ülve tehetjük meg.