Hírarchívum - 2009. november

Csúszik a PC-s Battlefield: Bad Company 2 bétája

Bár szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint mégsem indul bétatesztje a PC-s Bad Company 2-nek, a DICE szerint nem kell aggódni, csak egy kisebb késésről van szó.

Mass Effect 2 - Tali és az Adept karakterosztály

Az új Mass Effect 2 mozgóképeken megismerhetjük az Adept karakterosztály, és feltűnik egy régi ismerős aki, aki nem más, mint az első rész egyik hőse, Tali.

Deus Ex 3 - Felröppent pletykák az exkluzivitásról

Érdekes pletykák kaptak szárnyra ma a Deus Ex 3 kapcsán, miszerint a játék csak PC-re készülne, ám azonnal cáfolták is ezen állításokat.

PS3-ra is fejleszt a jövőben a Bioware

A Bioware fejese, Greg Zeschuk elmondta, hogy a Dragon Age remek tapasztalatszerzés volt, és a jövőben Playstation 3-ra is fejleszteni fognak.

Megvolt az első Gamekapocs Rádió adás

November 26-án csütörtökön megesett az első Gamekapocs Rádió adás. Volt kvíz, agrárszimulátor, DJ Hero, rengeteg beszélgetés, na meg persze sör és vízipipa.

Blur - Száguldás, Porsche, káosz

Régen láttuk már mozgásban a Bizarre Creations által fejlesztett Blurt, de most megérkezett az új kedvcsináló, amely remekül sikerült.

Ingyenes DLC-t kap az Uncharted 2

A Naughty Dog csapata fontosnak tartja a játék támogatását, és még az ünnepi időszak előtt, egészen pontosan holnap kiad egy ingyenes DLC csomagot.

Dragon Age: Origins - Jutalmak a hangokért

A Dragon Age:Origins hangért felelős csapatát is jelölték a Hollywood in Music and Media Awards versenyen, ahonnan nem távoztak üres kézzel.

Új Star Wars játékot jelentenek be a VGA 2009-en

Ahogy azt Keighley ígérte, az idei Video Game Awards rendezvényen tanúi lehetünk majd néhány nagy bejelentésnek. Köztük lesz egy új Star Wars játék is.

Virtuális nőt vett feleségül egy japán férfi

Egy japán férfi nemrégiben hivatalos templomi keretek között vette feleségül a Love Plus nevű Nintendo DS-re megjelent randiszimulátorban megismert kedvesét.