Hírarchívum - 2009. december

A kalózok körében is népszerű a Modern Warfare 2

Rendhagyó toplista következik, melyből kiderül, idén melyik játékok voltak a legnépszerűbbek a torrentezők körében - a Modern Warfare 2 ezúttal is győzött.

Áprilisban jön a foci-vb hivatalos játéka?

Két nagyobb áruház is egy időben tudatta honlapján, hogy a jövő évi foci-vb alapján készülő videójáték április 27-én kerülhet a boltok polcaira.

Hazai eladási toplista - feljövőben az Avatar

A film mozikba kerülése meghozta a várt hatást, komoly ugrást hajtott végre legutóbb a James Cameron's Avatar játékváltozata szinte minden platformon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az ünnepi forgatagban kissé megkésve, de végtére is elkészült az e heti megjelenéseket felvonultató listánk - persze sok jóról amúgy sem maradtatok volna le...

Ma este GK Rádió LIVE - Holiday Special!

Szerda este az év utolsó Gamekapocs Rádióadásában egy ünnepi különkiadással jelentkezünk, ami azért lesz különleges, mert semmi ünnepi nem lesz benne.

Mass Effect 2 - Grunt és Thane színre lép

A múltkori videóban bemutatkozott Shepard parancsnok legénysége, amelynek két tagját most közelebbről is megismerhetjük. Érkezik Grunt és Thane.

3D Realms: számos új Duke Nukem van készülőben

Scott Miller, a nemrégiben megszűnt, majd pár nappal később újjáalakult 3D Realms hírhedt vezére bejelentette: számos új Duke Nukem játék van készülőben.

Army of Two: The 40th Day - PSP-s trailer

Hamarosan érkezik az Army of Two: The 40th Day Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és nem utolsó sorban a Sony kézikonzoljára, PSP-re, amelyen szintén remek lesz a játék.

Bemutatták az új LEGO Prince of Persia kollekciót

Videojáték nem biztos, de LEGO építőkockás gyerekjáték már tutira készül a Prince of Persia: The Sands of Time című élőszereplős Disney-film alapján.

Ilyen lett volna a leállított Darkwatch 2

Kis híján folytatást kapott a Capcom és a High Moon Studios 2005-ös horror FPS-e, a Darkwatch. De pontosan milyen is lett volna a második rész? Most kiderül!