Hírarchívum - 2009. december

Mass Effect 2 - Az első rész Shepardja

Arról már eddig is tudtunk, hogy a második részben folytathatjuk az elsőben fejlesztett karakterrel, ám most erről kicsit részletesebben is mesél Chris Priestly.

Készül a House M.D.: The Videogame

Sokak kedvenc doktora hamarosan megérkezik, hogy Wii-n és PC-n is fogadja a kórházas sorozatok kedvelő játékosokat, akik egy kis kalandra vágynak.

Mass Effect 2 - Az álcázás mestere

Az új videóban megismerhetjük a hat karakterosztály egyikét, az infiltratort, aki képes megtéveszteni ellenfeleit, majd egy jól célzott lövéssel elintézni őket.

Újabb nyolc évig a THQ kezében a WWE jogok

Eddig is a THQ kezében voltak a WWE jogok, amelyek a videójáték készítésre vonatkoznak, és mint kiderült, ez még nyolc évig biztosan így is marad.

Test Drive Unlimited 2 - Kiszívárgott jelentés

Karácsony alkalmából, a TDU Central kitett egy 2007-ből származó jelentést. Az írója Pascal Casolari, aki három hónapot dolgozott az autós játékon, grafikus művészként.

Nyerj PS3-as Assassins Creed II DLC kódot!

Nyereményjátékunkban két redeem kódot sorsolunk ki a PS3-as Assassins Creed II Palazzo Medici és Santa Maria del Frari DLC-inek ingyen letöltéséhez.

Gazdára talált a karácsonyi Xbox 360 nyeremény

Karácsonyi nyereményjátékunkban kisorsoltunk egy Xbox 360 konzolt, melyet a szerencsés nyertes tegnap át is vett az Überkonzol budapesti üzletében.

Aliens vs. Predator - a vadász, a túlélő és a préda

Három perces előzetes érkezett az Aliens vs. Predatorról. Mint kiderül, a Weyland-Yutani vállalat megváltozott egy csöppet, mióta az idegenek befészkelték oda magukat.

Több Capcom-játék megjelenése is csúszni fog

A Capcom Japan legutóbbi üzleti előrejelzéséből derült ki, hogy több sikervárományos cím megjelenése is várat magára a 2011-es üzleti évig.

Mass Effect 2 - Shepard és csapata

Fantasztikus kedvcsináló előzetes érkezett, amelyben akció közben láthatjuk Shepard parancsnokot és korántsem hétköznapi csapatát.