Hírarchívum - 2009. december

Darksiders - nem lesz kipróbálható változat

Nem készül demó a Darksidershez, nyilatkozta a Vigil Games egyik fejese, ahogy egyelőre letölthető kiegészítéseket sem terveznek megjelentetni a fejlesztők.

Final Fantasy minőségű játékot szeretne a Ubisoft

A Ubisoft már megannyi kategóriában készített játékot, ám a szerepjátékok terén még nem villantottak semmi eget rengető dologgal, ám ez hamarosan megváltozhat.

Leonard Nimoy a Star Trek Online-ban

A Cryptic Studios nem bízza a véletlenre, ha már Star Trek MMO-t fejlesztenek, azt úgy teszik, hogy a végtermék minden szempontból megfeleljen a rajongók elvárásainak.

Assassin's Creed II - ami a játékból kimaradt

Bár többen előre sejtették, mostanra vált biztossá, hogy a következő hetekben megjelenő DLC-k tartalmát a boltokba került változatból vágták ki.

Megérte várni az új Splinter Cellre

Patrick Redding, a Splinter Cell: Conviction többjátékos módjáért felelős fejlesztőcsapat feje szerint megérte a több évnyi várakozás az új Splinter Cellre.

Fél éven belül megjelenik a Crackdown 2

Major Nelson legutóbbi podcastjében kotyogta ki, hogy már nem kell sokat várnunk a Crackdown folytatására, a játék fél éven belül boltokba kerülhet.

Operation Flashpoint 2 - letölthető az új DLC

Az Xbox-tulajok már letölthetik az Operation Flashpoint 2 legújabb kiegészítőjét, s ha minden jól megy, a PS3-as és PC-s játékosoknak sem kell sokat várni rá.

Elkészült a MAG, indulhat a nyílt bétateszt

Befejeződtek a Massive Action Game néven is ismert MAG munkálatai, a boltokba kerülés előtt még utoljára nyílik majd lehetőség a játék kipróbálására.

Hamarosan kipróbálható lesz a NASA MMO-ja

A NASA nem titkoltan a hadsereg nyomába lépett, mikor úgy döntött, saját videójátékán keresztül próbálja meg a számítógépek előtt ülő lurkókat magához csábítani.

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár néhány platformon bejutott a legjobbak közé az Avatar játékváltozata, a szokásos őszi sikercímeket még a nagy hírverés ellenére sem tudta felülmúlni.