Hírarchívum - 2009. március

GDC 2009: Itt az ötödik nagy screenshot adag

Bad Company 2, Huxley, Mass Effect 2, Prototype, Ride to Hell, Tenchu, Wolfenstein, és még sok más egyenesen a Game Developers Conference-ről!

GDC 2009: Folytatódnak Ratchet és Clank kalandjai

Az Insomniac által fejlesztett Ratchet & Clank kalandjai tovább folytatódnak onnan, ahol a Quest of Booty alcímet viselő epizódban abbamaradtak.

GDC 2009: Újabb iPhone-játékokat tervez az EA

Az EA az egyik első, s egyben az egyik legnagyobb támogatója az iPhone-nak, mint játékplatformnak, nem csodáljuk tehát, hogy újabb játékáradatot tervez.

GDC 2009: Bemutatták a következő Zelda-játékot

A Nintendo tegnap bemutatta a The Legend of Zelda legújabb részét, amely az idei év végén fog megjelenni kizárólag Nintendo DS-re.

GDC 2009: Konzolokra jöhet az eredeti Call of Duty

Az európai besorolásokért felelős PEGI honlapján tűnt fel az eredeti Call of Duty címe, mint PlayStation 3-as illetve Xbox 360-as játék - a hírt még nem erősítették meg.

GDC 2009: A Blizzarddal tárgyal a Microsoft

Rob Pardo legutóbbi beszédében erősítette meg a híreket, miszerint a Blizzard jelenleg is tárgyalásokat folytat a redmondi óriással az Xbox 360 utódját illetően.

GDC 2009: Ősszel érkezik a Dissidia: Final Fantasy

A világ egyik legnépszerűbb sorozata hamarosan verekedős játékként mutatkozhat be újra - igaz, az amerikaiakhoz képest nekünk sokkal többet kell várnunk rá.

GDC 2009: Újabb kép érkezett a Mass Effect 2-ről

A távolban talán már hallani a dobpergést, a Bioware mégsem sieti el a Mass Effect 2 bemutatását, így egyelőre csak egy újabb képet tudunk mutatni Nektek.

GDC 2009: Ez lesz az utolsó konzolgeneráció?

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője úgy véli, a jelenlegi nyolcadik konzolgenerációval lezárul a játékgépek időszaka - véleményét nem osztják túl sokan.

GDC 2009: Nyolc és fél percnyi RUSE gameplay!

Az idei Game Developers Conference abszolút sztárja a RUSE. A játékot eddig nem láthattuk mozgás közben, ám a UbiSoft most törlesztette adósságát!