Hírarchívum - 2009. március

Dragon Age: Origins gameplay videók

A Bioware legújabb játéka kapcsán vehettek szemügyre két vadi új videót, amelyeken már valódi gameplay jeleneteket mutatnak be a fejlesztők.

GDC09: Crysis Warhead - A kidobott ötletek

A Cryteknek az idei GDC nagyban arról szólt, hogy az új, konzolokra is elérhető motorjukat bemutatják a nagyközönségnek, de azért volt szó másról is.

GDC 2009: Uncharted 2 gameplay felvételek

A GDC-n megmozdult végre az Uncharted 2: Among Thieves is. A Naughty Dog új játékát egy bő két és fél perces gameplay videóban ismerhetjük most meg.

GDC 2009: Mozgásban a Mass Effect 2

A Game Developers Conference 2009-en mozgás közben is látható volt a Mass Effect 2. A zárt körű bemutatóról kiszivárgott videó azonnal megtekinthető!

Dead Rising 2 - akár 6000 zombi a képernyőn!

Izmeth Siddeek, a Blue Castle Games egyik munkatársa kifecsegte, hogy a Dead Rising 2-ben egyszerre akár 6000 zombi is lehet a képernyőnkön!

Már készül az új Riddick játék első DLC-je

Még meg sem jelent Vin Diesel új játéka, a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, a Starbreeze már az első DLC-n gondolkodik.

Lezárult a Heroes V Gold Edition nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot sorsoltunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

HWSW: Facebookosodik az iWiW

Napok kérdése lehet és a 2,6 millió aktív iWiW-felhasználó arra ébredhet reggel, hogy megváltozott a magyar közösségi oldal megjelenése - számolt be róla a HWSW.

Késik az időmanipulálós Braid megjelenése

Már március 3-án meg kellett volna jelenni a az időmanipulálós Braid PC-s változatának, ám a fejlesztők ma elmondták, hogy ez csak április 10-én fog megtörténni.

PES 2010 - Új információk, megjelenési dátum

Friss hírek és néhány pletyka látott napvilágot a Konami focis játékáról, amely a Pro Evolution Soccer 2010 nevet viseli, s év végén jelenik meg.