Hírarchívum - 2009. március

GDC 2009: iPhone-ra is elkészülhet a BioShock

Alig kezdődött el a kiállítás, máris elterjedt a pletyka, miszerint hamarosan - remélhetőleg még a napokban - bemutatják a BioShock iPhone-ra szánt változatát.

GDC 2009: CryEngine 3 - befutott az első videó

Az ígéretekhez híven elkezdtek szállingózni az információk és a médiaanyagok a harmadik generációs CryEngine-ről: elsőként egy rövid teaser videót kaptunk.

GDC 2009: Áprilisban érkezik a Left 4 Dead DLC-je

A Turtle Rock Studios által fejlesztett Left 4 Dead a csapat alapú túlélő horror szerelmeseit ejtette rabul, s hamarosan új játékmódokkal bővül a vérengzés.

GDC 2009: Megérkezett az első adag screenshot

Vadi új képek érkeztek egyenesen a GDC-ről. A felhozatal nem valami nagy, de csak most kezdődik a kiállítás, lesz még mit látni később, az biztos!

GDC 2009: Új Rock Band a láthatáron

Új Rock Band játékot jelentett be a Harmonix, amelynek teljes neve Rock Band Track Pack: Classic Rock nevet viseli, s a klasszikus dalokkal kényezteti a füleket.

GDC 2009: Új vizekre evez a Havok

Kissé szakmaibb bejelentés a GDC-ről, miszerint a fizikai motorjáról ismert Havok mesterséges intelligencia fejlesztésbe kezdett - az újdonságokat videón is bemutatták.

GDC 2009: Készül a Death to Spies folytatása

A 1C Company bemutatta a Death to Spies című második világháborús lopakodós játék folytatását, amely PC-re készül, s valamikor idén ősszel kerül boltokba.

GDC 2009: Újabb Blizzard-játék készül?

Bár jelenleg is több készülő Blizzard-játékról tud a nagyközönség, vélhetően egyéb projekteken is munkálkodik a közkedvelt fejlesztőcsapat.

GDC 2009: Az első NFS: Shift ingame videó

Köszönhetően ATi0021 remek forrásainak, végre megtekinthető az első ingame videó a Need for Speed: Shift kapcsán, ami így még érdekesebbnek tűnik.

GDC 2009: Blacklight bejelentés képekkel

Az Americas Army mögött álló fejlesztőcsapat, a Zombi új csapat alapú lövöldözős játékon dolgozik, amely a közeli jövőbe kalauzolja el a játékosokat.